Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Loman alun projekti

Eteinen astui jälleen muutoksen tuulahdukseen. Kyllästyin sen sekavuuteen. Kaikenlaisia ideoita kaivelen pinterestistä ja omasta pääkopastani kaiken päivää, iltaa ja yötä. Muitakin projektin tynkiä kytee päässä. Ja jos nyt otetaan huomioon, etten yhtään pidä keltaisesta, niin mikä ihme minut sai pari vuotta sitten maalaamaan eteisen KELTAISEKSI.  Tässä on jo revitty kivikasa-tarrat irti seinästä. 


 Tässä nyt alkuunsa uusi maali saatu seinään. Heti paljon rauhallisempi. Rumalle kenkäkasalle/hyllylle on tehtävä jotain joka ylemmässä kuvassa oli. En enää kestä sitä. Mutta jos otetaan huomioon, että meidän porukassa on 7 henkeä ja jokaisella on 2-3 paria kenkiä, niin mihin ne mahtuvat? Eivät mihinkään. Siihenkin pulmaan haeskelen ratkaisua pinterestistä. Vielä ei ole parasta mahdollista ratkaisua keksitty. Kaiken pitää myös olla ERITTÄIN halpaa tai lähes ilmaista. 2 pönttöä harmaata maalia Biltemasta yht. 24e. Siinä toistaiseksi tämän rempan kulu. Vielä sitä riittää tuonne tuulikaappiin. Sielläkin on valkoiset seinät, jotka ovat pinttyneet likaisiksi, koska kaikenmaailman kuravehkeet ja rukkaset siellä aina roikkuvat. Laitetaan harmaaksi. 


Tämän tein jo aiemmin.


Tänään vietettiin hellepäivää ja sisäprojektit saivat olla kesken kaikessa rauhassa. Tätä ei kuitenkaan kauaa kestä. 
Kesäiloa terassilla!


Äidin tietokone ja pinterest siirtyivät ulkotiloihin. Tuuli sen verran mukavasti ettei itikoitakaan ollut häiritsemässä. 


6v teltassaan. 


Välillä kävivät uimassa (lue:kahlaamassa nakuna) ja sitten taas muita juttuja. 9veen laitoin jynssäämään yhden laudan mikä oli säilytetty ulkona. Siinä seuraava projekti. Eteiseen. Ainakin yritän.
Sitten hieman ulkoilma-välipalaa...


Ja nurmikolla makoilua...


Lomaa! Pidetään kaikki ajantasalla silti. Tänään piti pestä ikkunoita, mutta nyt pystyin vain toteamaan, että EVVK. (niille jotka eivät ymmärrä nuorisoslangia=eivoivähempääkiinnostaa) Mutta pyykkiä tuli pestyä 6 koneellista. Hyvin kuivui tuulessa ja auringossa. Kuka tarvitsee kuivausrumpua? Kuivuvat aurinko ja tuulivoimalla. Ei kulu sähkö. (ei sen puoleen, emme omista edes sellaista anyway) ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti