Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Viikonlopun vietto, yökastelun seuranta

Lauantaina kierrettiin isännän kanssa kaikenmaailman autoliikkeet etsimässä minulle uutta autoa, kun perjantaina sain autoni siis myytyä. Ei löytynyt vielä autoa. Yksi jota oltaisi haluttu netin perusteella ilman muuta kokeilla oli autoliikkeessä asiakkaalla vara-autona ajossa ja palautuu vasta tiistaina. Sitä pitää sitten käydä katsomassa kun palautuu. Mutta elämä helpottuu ihanasti kun ei tarvitse lyhentää järkyttävän isoa autovelkaa isolla kuukausierällä ja odottaa kauheita autoveromaksuja jotka olivat lähelle tonnin vuodessa. Auto lähti Järvenpäähän. Sen osti joku eläkkeelle jäävä poliisi. Toivotan poliisille onnellisia ajokilometrejä. Oli mukava setä.

Yksi kappale poikaystäviä viettää meillä taasen viikonloppua. Pikkuisen on huvittavaa kun meidän 17v ei syö kasviksia ruuistaan oikeastaan juurikaan. Kyllähän se salaattia syö, muttei lämpimiä kasviksia. Poikaystävä taas on kaikkiruokainen, urheilijana tottunut kasviksiin. (ei sillä etteikö meidänkin tyttö olisi urheilija)  Perjantaina meidän tyttö yritti jyrsiä yhtä porkkanan palaa wokkiruuastaan. Näytti vaikealta ja valitti, että pahaa. Poikaystävä vieressä oli syönyt kaikki mahdolliset kasvikset ja lautanen oli tyhjä ja nauroi, että eihän ole. Hyviähän ne oli. 
Lauantaina keitin porkkanoita kalan seuraksi. Poikaystävä otti runsaasti, meidän tyttö katsoi ja sanoi, että otan yhden. Kaveri katsoi vieressä että ai vain yhden. =) Tässä tulee meidän tytölle hyvä ruokailuneuvoja. Ei olisi nimittäin ottanut sitä yhtäkään ilman kaveria vieressä. On oppinut pitämään joistain inhokkiruuistaan poikaystävän kotona syödessään. Kuten esimerkiksi tonnikalavuoasta. Hyvä hyvä! Sellaista ei meillä kotona suostuisi syömään kukaan kuin vanhemmat. Nyt sitä sitten pitäisi tänään laittaa. Muut saattavat olla vähän kiukkuisia kun sellaista tarjotaan.
Meidän karkkihirmu teini on myös luopunut karkinmussutuksesta kun kaveri ei hirveästi karkkia syö. Yökyläillessään ostavat AINA kurkkuja, kermaviiliä ja dippiä ja syövät niitä iltaisin huoneessaan.

Iltapalalle tein ruissämpylöitä.
9v saunan jälkeen tahtoi paistettua kananmunaa sämpylöidensä kanssa. 


YÖKASTELUSTA sen verran, että meidän 6v sai niitä lääkkeitä sen hoitoon jokin aika sitten. Ne eivät auta yhtään mitään. Tässä kuussa kastelupäiväkirjan mukaan on ollut vain 4 kuivaa yötä, joista 1 lääkehoidon aikana. Minusta tuntui, että tämä vain kiihtyi vaikka lääkkeiden pitäisi estää virtsan muodostumista yöllä.  Tässä kuussa tyttö on kastellut muutamana päivänä päivälläkin, vaikkei sellaista ole tapahtunut juurikaan vuosiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti