Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 19. helmikuuta 2015

Laskiaismäki ja lasten kokkailuja

Tiistaina iltapäivällä päästiin mäenlaskun makuun kun aamupäivä vierähti sisätiloissa. Käytiin ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella seurakunnan kerhossa. Siellä nämä hoidokit tykkäävät käydä kovasti. Tokihan sitä mäkeä lasketaan täällä jokaisena hoitopäivänä runsaasti. Ei siihen laskiaista tarvita.






Oma muksu sai luvan ottaa pari lego-dubloautoa pihalle kun huolehtii ne myös sisälle itse.


 Keskiviikkona olikin hoitotytteli kipeä. Oli vain pojat. Kokeilin tehdä välipalalle palsternakkasämpylöitä, joihin etsin ohjeen netin uumenista. Kiinnosti tietää miltä ne maistuvat. Kyllä ne hoitopojillekin maistuivat. 


Keskiviikkona isosisko 12v tahtoi 6veen kanssa pilkkoa kasvikset kanatortillojen täytteeksi. Tässä 12v opastaa pikkusiskolle kuinka paprikat, kurkut ja tomaatit pilkotaan. 


 Siitä sisko sitten alkoi hommiin. Isosisko valvoo. Minä en valvonut. Lopuksi kupit olivat täynnä tasalaatuisia palasia. =)


Torstaina ei tullut ketään hoitoon. Pojatkin olivat parturireissussa ja päivän poissa. Meidän 15v (täytti muuten Runeberin päivänä vuosia) jäi kotiin päänsäryn ja selkäkivun vuoksi. Eilen oli koulussa laskettelupäivä ja jäi illaksikin rinteeseen. Oli sitten kaatunut ja lyönyt päänsä. Skolioosi selässä aiheutti varmaan sitten rasituksesta isomman selkäkivun. 
Poika oli ilmeisesti lyönyt päänsä pahastikin, kun päätti iltapäivällä leipoa pullaa. ;) Tahtoi laskiaispullia.


 Itselleen teki pari hieman isompaa. Muille pienempiä. 
:)

Tästä sitten huomenna autoani kauppaamaan. Tai siis ostajalle viemään, maksua vastaan pankille. Se meni kaupaksi oltuaan vuoden myynnissä. Pitänee etsiä minibussin tilalle siis pienempi ja halpa kulkupeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti