Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Loma alkoi

Viime viikolla toiseksi viimeisenä työpäivänä meillä oli vain yksi hoidokki. 2 viimeistä päivää. Torstaina väriteltiin Angry Birdiä ajan kuluksi.


Iltapäivällä piipahti pihaan vielä hoitopoikien isä tuoden kiitoksia kuluneesta kaudesta.


Viimeisenä hoitopäivänä, perjantaina, oleiltiin aamupäivä toisen hoitajan pihalla, että saatiin kaveria hommiin.


Omat lapseni lähtivät mukaan.


Välipalalla oli pannaria, mutta tein sen muffinssivuoissa minipannareiksi, jonka ohjeen luin ja otin talteen joskus aikoja sitten perhepäivähoidon tähtihetkiä blogista.
Viimeisen päivän kunniaksi otettiin vielä keksi ja mehua mukaan välipalalle.


Lauantaina ajelin meidän lasten kanssa kauemmas appiukon mökille, jonne oli tullut Helsingistä isännän sisarusparvi juhlimaan kummityttömme ylioppilaaksi pääsyä. Isäntä ajeli sinne jo perjantaina. Mummo siinä täytekakkua vääntää alkeellisissa olosuhteissa. Meidän tenavat katsoo vierestä. Isäntä jäi, myö ajeltiin takas kotiin iltapäivällä.


Loma näyttää alkaneen sateisena, mutta hällä väliä. Eipähän tarvitse ulkona sateessa seistä lasten kanssa. Siinä hyvä puoli. Toivottavasti silti sitä hellettäkin on tulossa. Ainakin tuo meidän vanhin pääsee sinne Turkkiin hikoilemaan tällä viikolla. Minä taasen aloitin lomani tässä hyvin väsyneenä, onneksi ei tullut tänään enää ketään hoitoon. Sain itikoiden takia unta vasta puoli viiden maissa aamulla. Niitä oli jostain pöllähtänyt tolkuton määrä, ja aamulla kahdeksalta jo nuorimmat herätti. Ajatella jos olisi pitänyt nousta ennen seitsemää. Huh sentään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti