Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Alkuviikon (h)ajatelmia!

Maanantai-aamun lounas minulle ja 5veelle. Tämä on tytön annos. Makkaramunakas, pinaattimuhennosta ja paprikaa.


Tiistain leikki, laske käpyjä kaiteella....
Kökkö kun on kylmää..........


Naapuri toi meille sunnuntai-aamuna mökiltään hiekkaa peräkärryllä laatikkoon. Nyt taas voi paremmin leikkiä kun ei pohja paista. 


Kissalle pitää varmaan kohta ostaa oma skootteri. Se niin rakastaa sitä. Tuossa se taas on kököttänyt ainakin pari tuntia putkeen. Välillä kääntänyt naaman toiseen suuntaan ja taas takaisin.


Tänään oliki sitten pojat viimeistä päivää ennen lomaa. Tyttö tulee vielä pari päivää hoitoon ja sitten alkaa minun lomani. Jatketaan hommia 4.8. 
16v on ollut kohta 2 viikkoa töissä ABC:llä ja lähtee kaverinsa kanssa Turkkiin sitten seuraavaksi pariksi viikoksi. Pyysivät mukaansa kun niillä on ilmeisesti jokin asunto siellä niin ei tarvinnut kuin lennot maksaa. (mummi joutui maksumieheksi)
11v on ollut viikon missä sattuu. Kävi se yhden yön kotona. Ensin oli yön srk:n leirillä, sitten lähti kolmeksi yöksi juhannusajaksi kaverin mökille ja kävi yön kotona. Nyt se on kolmatta yötä toisen kaverin luona. Meneehän se näinkin. =) 
Välittäjäkin soitti, että meillä pidetään yleisesittely taas tiistaina. Maanantaina kyllä loppuu sopimus meillä heidän kanssaan, mutta siitä ei ollut kuulemma puhetta sanoi isäntä. Meillä ei ollut tarkoitus tuolla firmalla jatkaa sopimusta, mutta katsoo ny sen tiistain. Löysin netistä taas tänään ihanan talon. Voi voi! Sijainti vaan on kyllä mahdollisimman hankala, mutta eihän sitä taas tiedä jossei tämä myy ja se menee, niin se siitä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti