Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Sunnuntain saavutukset

Tänään nappasin idean internetin ihmeellisestä maailmasta ja tein itselleni pikaiseen taulun teksteineen.. ei nyt järin ihmeellinen, mutta osuva teksti.


Isännällä oli tylsää ja esitti että käytäisiin savon suurmessuilla vai mikä sen nimi nyt oli. Eipähän tarvinnu kotona sunnuntaitakaan kykkiä sitten. Lähdettiin kahdestaan katsastamaan. Enpä vuosiin ole niissäkään käynyt. Kohtahan nuo lie joulumessut. Alla saalis joka tuli messuilta ostettua. Isännälle kengänkiillotusvehkeitä pussissa. Ja muikkuja purkeissa. Minä ostin pari hillomarmelaadipurkkia ja marmeladi-makeisia lahjoiksi tutuille, ja itselle pari kierrätysmateriaaleista väännettyä patalappua kera savolaisten sutkautusten.


Loppuun idea: tarvitseeko hedelmiä pitää esillä aina kulhoissa. Löytyypähän käyttöä tällekin vanhalle vaa´alle kun en sitä muuten osaa käyttää. Älykkyysosamäärä ei riitä. Ennenvanhaan oltiin varmaan viisaampia.


Lisäys  loppuun: kissa on viihtynyt viimepäivinä isännän kainalossa sohvalla. Siitähän ei voi poistua ettei kissa häiriinny. ;)

2 kommenttia:

  1. Toihan tosi hyvä vaaka, vaikka sitten "vain" hedelmäkuhona.

    Jos kuitenkin haluaisit sillä jotain punnita, niin siinä on oikella puolella nuo "läpyskät", jotka on tarkoitus saada tasan siirtämällä aluksi sitä vipua vasammalta oikealle kunnes liikkuva "läpyskä" nousee rungon "läpyskän" ohi. Sitten siirretään yksi pykälä takaisin päin sitä vipua. Näin saadaan kilot ja grammat saadaan sitten siirtämällä ylempää painoa vähitellen vasemmalta oikealle, kunnes ne "läpyskät" saadaan pysymään tasoissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos neuvosta! Saatan jossai vaiheessa yrittää...(tai sitten jättää viisaammille) =D

    VastaaPoista