Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pipareita ja lumihommia

Aamulla aloitettiin joulukausi pipareiden leipomisella. Taikina oli ihan hoitajan hermojen säästämiseksi pakastimesta. Mainosta siteeraten " Sunnuntailla onnistut aina"! Tämä oli ainoa kuva jonka alussa ehdin vauhdilla napata kun yhden tädin kädet olivat loppuajan melko riittämättömät kaikkien avustamisessa ja hoidokeista yksikään ei ole mitenkään erityisen hyvä odottamisessa, että ehtisin avuksi. Mutta saatiin silti piparit tehtyä ihan mukavasti. 


Sitten löytyi parit tonttulakit kaapista.


Ja pari kaveria kuunteli youtubesta joululauluja. Tai katsoivat. Niitähän ei voi vain kuunnella kun pitää tuijottaa kuvaa, joka ei kyllä heilahtanut mihinkään suuntaa laulun edetessä, mutta katsottava sitä on kun sieltä kerran ääni tulee.


Valmiit tuotokset uunista.Yhden nuuskamuikkusen niskat näyttävät vähän nyrjähtäneeltä. =D Mutta väliäkö tuolla.


Ja sitten pihalle kaivamaan pulkat, lapiot ja kolat esiin kun yöllä oli tullut jo sen verran lunta, että voi nurmialueella kulkea jo pulkalla. Ajattelin että olisi lumiukkokeli, muttei se ollutkaan vielä niin märkää. Ei saanut lumipalloa ei. Mutta lapset saatiin märiksi siitä huolimatta.Piparimaistiaiset otetaan sitten välipalan yhteydessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti