Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 21. marraskuuta 2013

Sitä sun tätä


Yllä oman 5veen palapelin rakentelut eiliseltä päiväuniajalta. Tämä tyttö sai eilen tarrankeruutaulukon vessan oveen, että kannustaisi isoa tyttöä käymään siellä pöntöllä ja jättää potat 2 vuotiaille. Tuntuu olevan niin helppoa vaan istua siihen pottaan. Heti alkoi käymään pöntöllä ja tuumasi että hää ei ikinä enää istu potalle. 
Meidän päivät kulkee samaa rataa, samoja leikkejä... Tarttis jotain vaihtelua. Näyttäis lapsetkin vähän siltä että jotain muutakin vois tehä kuin aina pihassa vaan kiikkua tai ajella mopoilla. Nyt taisi hiekkalaatikkoaikakin vihdoin loppua kun hiekka jämähti jäähän. Kyllä sieltä silti yritettiin kokkareita kaivella vielä. Kivillä kiipeily oli "in" tänäpäivänä. 
Välipalantekotarpeita sulamassa. 
On muuten päiväkahvia varten joulutorttuja uunissa, mutta niitä nyt on syöty jo koko marraskuu.

Ensi viikolla pitää kyllä keksiä jotain vaihtelua. Toisen hoitajan kanssa oltais aiemmin jo menty siis sinne pitkälle metsälenkille, mutta se onnistuu vasta kun maa jäätyy niin, että ei enää vettä ole siellä yhdessä kohdassa metsätraktorin jäljissä. Olen suunnitellut myös leikkipuistoretkeä pitkästä aikaa, jonka yhteydessä voi käydä kävelemässä 1,5km pururadan. Katsotaan mitä kaikkea saadaan ensi viikolle sullottua. Viime tiistaina ajattelin, että ois voitu käydä siellä leikkipuistohommissa, mutta kamalan räntäsateen takia ohjattiin auto sisähommiin perhekerhoon. Siellä olikin muskarihetkeä ja temppuradalla sai juosta ja pomppia niin että hyvin nukutti sen jälkeen taas. 

2 kommenttia:

  1. Tässä sen näkee, ettei ne lapset mitään kummosta kaipaa. Tavallista "tylsää" arkea. Se on kaikkein parasta♥

    VastaaPoista