Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 26. marraskuuta 2013

Metsää

Pari kuvaa alussa eilisistä pihahommista. 



Ja tänään jätettiin kerhot välistä ja suunnattiin toisen hoitajan kanssa metsään. Siihen meni pari tuntia kun kierrettiin iso lenkki ja välillä pysähdyttiin leikkimään ihan useampaan otteeseen ja sitten pienet eväät syötiin. 
Tosin meidän porukan 4v pojan mielestä eväät olisi joutanut ottaa esiin jo heti kun päästiin n. 100m metsän puolelle. Kyllä ehti kysyä niitä useaan otteeseen aina kun joku pysähtyi leikkimään, että joko nyt. (No ei!)
Kävely on tylsää mutta eväiden takia metsään kannattaa mennä. Jos lähdettäisiinkin ilman eväitä ihan vaan kävelemään niin poika ei varmaan voisi käsittää sellaista ollenkaan ja vastalauseita saattaisi kuulua.
Mukava ilma. Pakkasta n. 6 astetta.








Isossa kivessä oli iso onkalo. Omani kokeiluvuorossa.




Varmasti mennään useammin. 2v poika kehitti yhden raivarin loppumatkasta, luultavasti jo väsytti ja nälätti kun ei kelvannut retkieväskään. Raivari meni ohi ja käveli loput matkassa pitäen käpälästä kiinni. Viimeisellä sadalla metrillä valitteli minulle, että "on nälkä, en syöny aamupalaa". ( Poika syö aamupalansa kotonaan ennen hoitoontuloa ja käsitykseni mukaan se ei ole mitenkään runsas muutenkaan jos vielä on sitten jättänyt syömättä niin nälkä saattoi olla juu. ) Meillä sitten sattui olemaan maksalaatikkopäivä, mutta se ei nyt haitannut tätä kyseistä poikaa kun oli se kova nälkä. 4v poikaa taas haittasi ja syömättä jäi. Siinä saattaa olla välipala-aikaan melko nälkä. (jos se nyt kelpaa)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti