Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Terveiset potilastoimistolta

Ei! Se ei ole nyt vauva! Meillä pyöri tämän viikkoa pari potilasta täällä olohuoneessa. Suurimman osan viikkoa pyöri yksi potilas yksinään. Tai eipä sekään hirveästi pyörinyt kun ei tolpillaan pysynyt. 
Liki viikon oli 11v kuumeessa. Kovassa kuumeessa. Jokusen päivän n. 40 asteessa. Alimmillaan kävi 38,5:ssä asteessa. Aloitti edellisenä perjantaina ja viime torstaina alkoi olla kuume poissa, mutta vielä hutera lapsi. Torstaina se sai seuraa siskostaan, kun toin sen kesken päivän koululta kotiin ja menin itse takaisin koululle töihin. Siskolleen ei noussut kuin ihan peruskuume to-pe yöksi. Perjantaina oli pelkkää lämpöä vain. 
Olen tässä odotellut, että vauvakin saa taas kuumetta, mutta ei tuo ainakaan vielä ole. To-pe yönä se sai räkätaudin ja nyt yskitään aamuisin, mutta eipä onneksi vielä muuta. Toivottavasti ei tulekkaan. 
Potilastoimisto perustettiin olohuoneeseen, koska kuumeiset tenavat olivat ihan pyörryksissä, eikä niitä kannattanut laskea portaisiin kävelemään alakerran omaan makkariinsa. Kaikki muukin toiminta on yläkerrassa, niin 11v nukkui sohvalla muutaman yön ja 8v patjalla lattialla yhden yön. Tässä ollaan jo sen verran tolpillaan, että ollaan pleikalla pelaamassa. Päiväkausiin ei 11v pystynyt edes istumaan kun päähän koski niin kovaa. 


Muuhun aiheeseen:
vauva kaupassa........hän oli hyvin tohkeissaan kun pääsi kärryyn, ihan sinne minne ostokset laitetaan. 


Vauvan lempipaikka...keittiön laatikot. Sormien väliinjääminenkin on ollut hyvin vähäistä. Ihme kyllä! Meillä ollaan tänään tasan 11kk eli kuukauden päästä on isot 1v juhlat. (no....tiedä siitä isosta, mutta juhlat...)


Ja autokin sitten levisi. Ihme, että levisi juuri kotikadulla, että pääsin juuri ja juuri sillä omaan parkkiini. Siihen se sitten jäikin. Päätin käskeä isännän tarjota sitä yhdelle kyläläiselle, joka ostelee autonrämiä. Tuo ei nyt vielä ihan totaalirämä ole, mutta menossa siihen suuntaan. Takakonttikin lakkasi toimimasta pari viikkoa sitten ja vaunujen kuljettaminen hoitoon hankaloitui niin, että kun niitä survoi takapenkille, niin niistäkin katkesi yksi pultti, ja ne piti jättää korjuulle ja ostaa uudet rattaat odotteluajaksi. Riesa autoksi, käskin hinata halvalla hinnalla pois. Olen joko ilman autoa ja kuljen bussilla tai sitten etsin halvan auton jostain. 
Mutta mummi tulee ensi viikoksi, niin kuljetaan mummin autolla ainakin viikko! Ei tässä hätää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti