Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Muistipeli ja "lomareissu"

11veellä on ollut koulullaan henkilökohtainen avustaja ruokailussa kahdestaan, mutta nyt juuri ennen pojan kuumeviikkoa, avustaja siirtyi eläkkelle, eikä enää ruokaile pojan kanssa. Poika oli erittäin kiintynyt tähän mieheen, mutta onneksi hän on pistäytynyt koululla pariin otteeseen jo eläkkeelle siirtymisen jälkeenkin ja pojalle on postitse tullut pari kirjettä. Yhdessä oli rusinapurkki ja toisessa jotain piirrustuksia. Ekalla vierailulla poika sai avustajaltaan muistipelikortit, joiden takana lukee, että hän on ne itse tehnyt 20 vuotta sitten. (vuonna 1987) Uskomattoman hyvä mies piirtämään. 
Tänä aamuna sain houkuteltua 11veen pelaamaan yhden pelin niillä. Muutenhan tämmöiseen ei saisi poikaa alkamaan ollenkaan. En muista pelanneeni koskaan lasteni kanssa muistipeliä. Mutta nyt meillä oli hauskaa. Keitettiin kahvit, koska poika tahtoi, ja pelattiin yksi erä. Poika voitti. Yllättävää!
Tätä peliä ei pidä koskaan hukata. 

Ensin sekoitetaan sokerit kahviin....
Itse piirretty joka ikinen kuva

Sitten lomareissuun...

Lähdimme kolmen nuorimman kanssa paikallisbussilla Prisman Hesburgeriin, käyden samalla apteekissa ja kaupassakin. Kotona 17v laittoi itselleen kanankoipia uuniin. "Menisköhän pilli tästä jostain..."

Bussilla kotiinpäin...... ei ole pääsiäislauantaina ruuhkaa.Matkan rasittama

Tarttuipa mukaan Prismasta vauvalle etukäteissynttärilahja, koska hän niin siitä piti. 


Siinä meidän suuri lomareissumme. Loma jatkuu edelleen flunssaisena. Vauva ja minä jo pari päivää olemme olleet kauhean räkäisiä ja tukkoisia. Riesa! Jospa tämä taittuisi pian. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti