Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

perjantai 6. tammikuuta 2017

Uuden vuoden aloitus

Kuluva vuosi aloitettiin laiskasti jättämällä ruoka tekemättä ja sen tekosyyn varjolla, että on uusivuosi, mentiin kolmen kanssa kauppakeskittymän viereiselle huoltamolle juhlavasti ruokailemaan. 16 veelle tilattiin kotiin tylsän arkisesti jälleen pizzaa. 14v nakattiin kuluttamaan kaverin perheen ruokavaroja. 
Tässä odotellaan pöytiin tarjoilua ja hörpitään alkudrinkkiä hienostuneesti.


Vauvasta kaikki on jälleen ihan hillitöntä...ei merkkiäkään hienostelusta ja lusikat lentelivät pitkin huoltamon lattioita. 


Ruokailun jälkeen piti mennä kotiin, mutta koska mukana oli varalta otettu 8veen saamat joululahjarahat, niin tehtiin mutka kauppakeskittymän lelukauppaan. Tuskaisena myös tajusin, etten ottanut vauvalle kulkupeliä mukaan ja tunnelma latistui siitä minulta melkoisesti. Kokeilin kauppakeskittymän rattaita, joissa vauva hetken aikaa istuskeli (nojaili) ja välillä sitä hikipäässä kantelin. Lelun valikoiminen kestää ikuisuuden ja isoveljen valitus siitä, ettei hällä ole rahaa millä mällätä. Kaiken tämän keskellä mielessäni risteili lähinnä rumia sanoja.Vauva arvioi leluja asiantuntevasti. 


Lopulta päästiin ulos. Tyttö sai puolet rahoistaan törsättyä ja poika lohduksi naamarin. 


Näin on hyvä aloittaa uusi vuosi. Iloista vuotta kaikille! Olkoon se parempi kuin entinen. Ellei ole, odotellaan seuraavaa. 

2 kommenttia:

  1. Moikka!Oikein hyvää Uutta vuotta sinnekkinpäin..mukava lukea teidän kuulumisia aina vaikka ei tunnetakkaan,nyt on vähän kommentoinnit jääneet kun palasin töihin kotiäitirupeaman jälkeen...käyn silti aina lukemassa juttujasi,vaikka en aina kommentoikaan :) T:kolmen äiti

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentoinnista ja iloista vuoden jatkoa! :)

    VastaaPoista