Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 3. marraskuuta 2015

Alkuviikkoa

Isäntä kalastaa. Hieman tuli ylitarjontaa. Jopa niin, ettei yhden päivän aikana ehtinyt kaikkea yksi verkoista päästää. 3 verkkoa oli pullollaan särkiä, muikkuja ja ahvenia. 13v oli hieman apuna, mutta jäädytti sormensa ja valitti sotkua. 10v innolla särkiä lokkiparvelle viskeli, muttei halunnut irroitella verkoista. Saadaan ainakin muikkuja tänään sitten päivälliseksi. Ehti isäntä ne eilen sen verran siivota. 


Eilisillan kaalilaatikko-päivällistä. 


Iltapalalla 10v tahtoi maistaa palan isännän kalakukkoa. Kuulemma oli hyvää, muttei kuitenkaan pyytänyt enempää.  ;)


Iltapalalla yksi "maija-myöhäinen" 13v paistaa sitten muffinsseja.....


Tämän aamun bataattikeiton valmistelu ennen kerhoon lähtöä.Olen katsonut ruokalistalta aina viikon ruuista sen helpoimmin, eli yleensä keiton, tiistaipäivälle, koska ruuan olisi hyvä tulla aamulla nopeasti valmiiksi ja olla vielä hyvää kun tullaan kerhosta. Keittoruoka on tähän erinomainen. 
Vaihdoin suosiolla takaisin Kuopion päiväkotien listaan, kun huomasin, että VIHDOINKIN ovat sentään jotain vaihtelua siihen listaan saaneet. Ei tuo ruoho taida olla vihreämpää aidan toisella puolella. 

Kerholla tänään tehtiin se isänpäivälahja. Siellä oli myös kortinkin teko, joten en sitäkään sitten ala enää hoitopaikassa vääntämään. Kaikki on nyt sitten valmista. Kuvat nähdään kunhan isät saavat lahjansa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti