Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

perjantai 20. marraskuuta 2015

Tylsää ja harmaata

Viikko on hurahtanut. Ollaan oltu metsässä tökkimässä lätäköitä jne...


On ollut kuraa, mutaa, sadetta ja harmaata.... Välillä käytiin kerhossa leikkimässä.


Sitten tuli hetkellisesti yllättäen lunta, hyvin hyvin märkää. Se katosi seuraavana päivänä. 


Ostin hetken mielijohteesta sormivärit keskiviikkona ja omat muksut pääsivät niitä ensin testaamaan,


Torstaina ajattelin, että päiväunien jälkeen hoidokit voisivat sormeilla värejä, mutta poika lähtikin heti herättyään, joten jäi meidän ekaluokkalaisen kanssa vain yksi hoidokki sitten värittämään.


Kyllä nyt alkaa riittämään tämä harmaus, pimeys ja märkä kura. Talven pitäisi nyt alkaa kun on pakkasta ja lunta luvattu tästä päivästä eteenpäin. Jos tuo mielialakin vähän kohenisi. 

Meidän 15v ilmaisi eräänä iltana ahdistuksensa ja arvosanapaineensa ja kaikki muutkin ongelmansa minulle, joten päädyimme siihen, että minä otan selvää, onko koululla koulupsykologia jonka luona voisi käydä. Tiedustelin luokanvalvojalta asiaa, joka otti sen niin vakavasti, että käski ottaa yhteyden mieluiten suoraan mielenterveyspuolelle (nuorten). Varasin ajan sinne, mutta siihen on vielä 2 viikkoa, joten luokanvalvoja sanoi juttelevansa pojan kanssa pari kolme kertaa viikossa siihen asti, että päästään sinne kahden viikon päähän. Ensiapu luokanvalvojan puolelta on auttanut huomattavasti rauhoittamaan tilannetta. Poika saa myös itse vaikuttaa koeaikatauluihinsa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti