Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

perjantai 2. lokakuuta 2015

Metsää ja askartelua

Eilinen oli vapaapäivä, syynä meidän 6veen pään magneettikuvaus joka tehtiin pikaisessa nukutuksessa. Viimeinen tarkistus keväisille epileptisille kohtauksille, joita nyt ei sittemmin ole näkynyt. Ensi viikolla kuullaan mitä näkyi vaiko eikö mitään. 

Tänään onkin sitten sen kuusveen 7vee syntymäpäivä!!! Juhlia ei ole nyt varsinaisesti näkyvissä. Yksi tuttu tulee sunnuntai-iltana kylään. Siinä se sitten vissiin. Hän toki olisi halunnut juhlat, mutta niitä on hankala järjestää jos päivänsankari ei puhu vieraille mitään. (selektiivinen mutismi) Psykologi esitti, että tytön pitäisi saada juhlat ja lahjoa esim rahalla isommat tytöt ohjelmatoimistoiksi. Eivät suostuneet, joten se siitä. 13v:kin alkaa olla jo sen verran teini, että kun kesällä vielä kovinkin kiinnosti pienempien leikitys niin kesän jälkeen ei enää yhtään mikään eikä minkäänlainen.

Noh, tänään oltiin kuitenkin tihkusateessa metsässä jo tällä viikolla toista kertaa kävelyllä. Yritettiin toiseen suuntaan, mutta oli pusikkoa kasvanut liikaa kauempana eteen, ettei polkua kehdannut jatkaa. Mutta oli kuitenkin sellainen tunnin kävely vaikeassa maastossa. Hetken oli ihan polkuakin välistä.

Ennen ruokaa käytettiin noin puoli tuntia sieniaskarteluun. 


Leikkelivät sienille hatut ja jalat, jotka olin piirtänyt valmiiksi. Sitten liimattiin ruskea-oranssia paperisilppua syksyn lehdiksi. Lopuksi valkealla sormivärillä sienen lakkeihin kärpässienen pilkkuja.


(kieli keskellä suuta)Siinäpä ne!!! Kuivumassa.


Sitten syötiin juurespihvejä, jotka parahiksi uunista sain ulos.


Loppukevennys! Uninen kasa karvaa!


JÄLKIHUOMAUTUS: VANHIN MEIDÄN LAPSISTA SAI TÄNÄÄN AJOKORTIN! Huh sentään. Eilen se hylättiin ja saatiin hirveä lisälasku. Tänään pääsi täysin pistein läpi. Ajo-opettaja suuttui inssiin eilen kun näki, että hakemalla haki hylkäyspaikkaa ja hylkäsi sitten heppoisin perustein. Inssi oli vielä sanonut aiemmin, että ne on ne tytöt joilla on mopokortti, joutaisi hylätä kaikki. Että käytännössä ajo oli jo hylätty ennenkuin pihasta pääsi mihinkään. Ajo-opettaja puuttuikin siihen kommenttiin ja huomautti inssille siitä, mutta inssi hermostui kuulemma ja huusi ajo-opettajalle, että kyllä minä osaan työni tehdä. Mukavaa!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti