Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Synttärit (taas)

Meidän tyttö täytti siis 7 perjantaina, mutta tänään tehtiin kakku ja yksi perhe piipahti kahvilla. Tässä sankari koristelee kakkuaan. Tigeristä löysin hauskan kissa-koristeen kakkuun. Oli pakko ostaa. Meidän tyttö rakastaa kissoja. Taustalla vanhin keittelee kahvia. Lähti muuten äsken pimeään eka kertaa minun autollani ajelemaan kun kortin sai torstaina. Ajattelin kyllä istuvani itse eka kerralla kyydissä, mutta nyt siinä istui sitten sen kaveri kun salille ajelivat. Ja on pimeää, ja sataa.... Apua! Ilmoitti kyllä päässeensä perille salille. (Sain katkaistua napanuoran kuitenkin ja lapsi pääsi ajamaan.  ;)   )


Onneksi nämä ovat meidän perheen tämän syksyn viimeiset synttärit. No on huomenna vielä oman äitini synttärit, mutta niitä nyt ei tarvitse juhlia. Oma äitini ei halua edes että lähetellään kortteja. Synttäri tai joulu tai mitään. Niinpä emme ole koskaan sinne lähetelleet. Anoppi täytteli 80v samana päivänä kuin meidän tyttö 7. Siellä olisi ollut juhlat, mutta en minä sinne yksikseni viitsinyt kauas lähteä ajelemaan. Isäntä kyllä kotiutui Lapista tänään illalla vaikka piti vasta ensi viikolla kun Lappiin iski kova lumimyräkkä. Oli kuulemma homma pysyä edes tiellä vaikka kuinka hitaasti ajoi. 

Lauantaina päätin tehdä hampurilaisia ihan kotosalla. Meillä tätä sakkia harvoin viedään hampurilaisille kun se maksaisi hieman liikaa. Erittäin harvoin saatan yhden kanssa käydä. Mutta se on kerran puolessa vuodessa tai harvemmin. Tein itse sämpylät Myllyn Parhaan sivuston ohjeilla ja paistelin pihvit väliin. Ulkonäkö ei välttämättä kaunis, mutta maku oli herkullinen. Väliin laitettiin pihvi, salaatti, cheddarjuusto, tomaatti sekä paprika- tai kurkkumajoneesia. Tai niinkuin minä, molempia. Hyvää tuli!!!

Nyt odotellaan vielä että sitten joskus tyttö ajelee ehjänä kotiinkin. Sitä ennen en unta saa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti