Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kuulumisia kotoa ja hoidosta

Hohhoijaa! Nyt on tapeltu riittävästi Windows 10 kanssa ja asennettu takaisin entinen vanha versio. Mikään ei oikein toiminut uudella versiolla. Kuvienkin siirtäminen oli yksi tuska eikä se ollut ainoa ongelma. Oikeastaan mikään ei toiminut niinkuin ennen. Jospa tämä nyt tästä. 
Leikit täällä vaan jatkuvat. Nämä kaksi toimivat oikein hyvin yhteen. Onhan tässä tämän kahdestaan taipaleen alun jälkeen alkanut jo olla vähän pieniä riitojakin, mutta se on hyvin pientä verrattuna jatkuvaan mahdottomaan menoon aiemmin. Eripuralta ei voi välttyä eikä tarvitsekkaan. Se kuuluu elämään. 

Meillä nuorin 6v aloitti eilen ahdistuneisuushäiriö-lääkityksen. Katsotaan johtaako mihinkään. Jos koulu alkaisi sujua helpommin. Pojalta 10v taas poistin toista viikkoa sitten ADD-lääkityksen kokonaan, koska koulu alkoi mennä todella pahasti pieleen. Lueskelin lääkeselostuksesta, että voi aiheuttaa tai pahentaa kyseisiä oireita. Hän haukkui opettajia, kieltäytyi tottelemasta ohjeita, haukkui rehtorin, yritti karata, kieltäytyi menemästä tietyille tunneille, kieltäytyi syömästä.... Ja mitähän muuta vielä.... Aloin vain ihmetellä miksi hän lähtee aamulla iloisena ja pirteänä kuitenkin kouluun ja illalla itkee ettei hän OSAA olla nätisti. Hän on aina ollut oikein rauhallinen, kiltti ja iloinen poika eli täysi vastakohta aiemmalle litanialle. Hänelle tuli myös vaikeita kasvojen pakkoliikkeitä joille hän ei mahtanut mitään. Päättelin, että lääkkeet jätetään kokeellisesti pois vaikka olin kyllä jo ihan varma, että siinä on syy. Välittömästi seuraavana lääkkeettömänä päivänä koulu meni hyvin. Ainakin kohtalaisen hyvin. Itseppäisyys jäi, mutta uhmakkuus hävisi lähes kokonaan. Kasvotkin rauhoittuivat ja suostui syömään koulussa. 
Että tällaista menoa. Tällä hetkellä kaikki aikani onkin kulunut kahden nuorimman koululaisen koulun sujumisesta huolehtimisessa. 

Ja  meidän vanhin täyttää tänään  18 VUOTTA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti