Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 3. elokuuta 2015

Viikonloppua

Koskapa lomalla ei päästy talosta mihinkään varojen puutteessa eikä oikein uloskaan (ilmojen puutteessa), mukulat pitivät campingiä sisätiloissa. =) Meneehän se loma näinkin. 
Mietin tuossa eräänä päivänä myös, että voikohan kesäkurpitsaa pakastaa ja googletin. Väittivät, että voi. Pilkkeiksi vain ja pakkaseen. Näinpä en varmaan ainakaan ennen joulua osta sitäkään. Sitä nimittäin tulee....


Mustikoita on tullut käytyä useasti vähän kerrassaan metsästä. Niitä riittää vaikka tienposkissa autoja kökkii päivisin. Poimijoita. Tänään piti lähteä yksityisesittelyn ajaksi evakkoon niin kadottiin kaikki metsään ja lisää tuli mustikkaa. 9v voisi syödä mustikkamaitoa kuppitolkulla. Murojen korvike. Muroista puheenollen... niitä ei ole ollut. No, eilen toin kaupasta riisimuroja kalliiden suklaapalleroiden tilalle. 15v pyysi niitä!!! Oletin, että tulee melkoista narinaa ja kiukkua kun ei ole enää niitä, mitä syödään lähes pelkästään päiväeväänä. Eniten odotin sitä 15veeltä, mutta hälläkin alkanee jossain raksuttaa kun aikansa kuuntelee äidin juttuja vaikkei huvita. Ei ole niitä vaatinut, eikä ollut kiukkuinen. Yllätys yllätys... 6v oli pari päivää hyvin kiukkuinen, mutta sopeutui sitten  ettei niitä ole.( Liekö sokerivieroitusoireita.)  Ruisleipää syönyt tilalla. 9v ei ole sanonut murojen puutteesta mitään. Saa nähdä kuinka käy kouluaamuina. Se on ollut pääasiallinen aamupala. Toki 9v joutuu ottamaan koulupäivinä sitten taas ADD lääkityksensä, ja sen hän sekoittaa mieluiten kapselista jogurtin joukkoon. Jospa se auttaa. 


Lauantain pizzanvääntöpäivä..

Ja isäntä toi kotipaikaltaan taas ison säkin mansikoita. Ilmaiseksi. Nyt niitä kyllä alkaa riittämään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti