Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Viikon varren kuulumiset

Tässä joitain uutisia:

-Ostin vihdoin OMAN läppärin. Entinen oli mieheni omaisuutta. Alkoikin kyllä olla jo hajoamispisteessä.- Vauva on alkanut rakastaa hirveästi ulkona olemista. Äiti vaan ei jaksaisi niin paljon taluttamista ja perässä konttaamista. Käytiin metsässä, jonne oli rakennettu puupolut ja joitain puusiltoja. Siellä olisi viihtynyt varmaan koko päivän. 


- Vauva alkoi eilen kävelemään enenevissä määrin!!!!! 


-Juhannusaattona lähdettiin 3 lapsen kanssa ajelemaan entiselle kotikonnulle, että nähtäisiin entinen perinne, eli juhannuskokko. Lossikioskilla sellainen aina on ollut. Seitsemältä. Mutta tällä kertaa kun saavuttiin, seinällä luki, että se onkin nyt vasta puoli kymmeneltä. Eihän me sitten enää siihen asti vauvoinemme alettu siellä kököttämään. Ei nähty kokkoa! Typerää!


- Viime viikolla palaveerattiin jälleen... 8v mutistilapsemme lääkärin mukaan saa jonkinlaisen autismidiagnoosin syksyn korvalla. Joitain tutkimuksia vielä kesken analysointi. Mutta melko varmaa kuitenkin lienee Asperger lääkärin mukaan. 

-Työkuviot... eivät toteudu! En päässyt Fressin asiakaspalveluhaastattelusta jatkoon eli toiseen vaiheeseen. Näin ollen töitä ei ala heinäkuussa. 

-Opiskelukuviot.... eivät ala! Ilmoitettiin, että alkamista on lykätty tammikuulle. Että syksylle ei ole nyt sitten mitään. Eivät varmaankaan ole saaneet tarpeeksi hakijoita. Veikkaisin. 

- Posti toi masentavan paperilappusen, jossa luki, että olemme tuomittu avioeroon ja päätös on lainvoimainen. Odotettu, mutta jokseenkin alakuloinen uutinen. 

Näillä jatketaan! 

3 kommenttia:

  1. Vaikka uutinen on vähän alakuloinen niin kuitenkin tuosta alkaa nyt täysin uusi elämä. Toki uutta se on ollut ennenkin mutta nyt kun kaikki on selvää niin voi suunnitella todenteolla ajatukset "uuteen elämään". Oikein hyvää uutta elämää sinulle!

    VastaaPoista
  2. KIITOS! Ajattelinkin, että tämä on se minun loppuelämäni alku.=)

    VastaaPoista