Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

8v synttärihumu

Meidän selektiivinen mutistimme vietti synttäripäivää sunnuntaina. Kutsui 3 kaveria, joista yksi kävi lauantaina kun ei sunnuntaina olisi päässyt. 2 tyttöä siis tuli synttäreille ja heidän äitinsä jäivät vuorotellen seurakseni kun tuttuja sattuivat olemaan. Mietin, että miten meidän 8v uskaltaa puhua nyt, kun on kaksi eikä yksi vieras. Hyvin sujui. Uskaltautui höpöttämään heidän kanssaan vaikka minä ja vieras aikuinen istuttiin samassa olohuoneessa. Meidän tyttö ei varmaan huomannut edes ajatella innoissaan, että joku kuulee. Hyvä asia! Koulussa on tapahtunut edistystä. Tyttö on eka kertaa koko kouluaikanaan suostunut ottamaan opettajan mukaan lukutuokioon, jossa yleensä ollut 1-2 kaveria ja ihan alussa viime vuonna pelkkä avustaja. Nyt on lukenut myös opettajan kuullen. Ja vastannut kysymykseen, mikä on pikkuveljen nimi. =) Pieniä onnistumisia ja ilon aiheita. Tytön lääkärisuhde lopetettiin. Lääkärin mielipide. Yhteyttä voi ottaa edelleen jos aihetta huoleen ilmenee.


Ostettu synttärisälää Tigeristä
 Käytiin lahjaostoksilla lelukaupassa. Mukaan hän halusi tämmöisiä takiaisia. Näitä hän haluaa käydä lisää ostamassa kun kummi oli laittanut rahaa tililleni sitä varten.


Myös isosisko 14v halusi tulla alkuun rakentelemaan elukoita takiaisilla. Tässä meidän sankari.Sankarin koristelema kakku


Tarjoilut valmiina vieraiden tuloon.

 Itse pöydästä ei tullut kuvia juhlan aikaan. Jotenkin kun toisessa kädessä roikkuu liki 10 kiloinen vauva ja toisella hoitaa kaiken muun häslingin ja tarjoilun niin unohtuu helposti näköjään kuvata tilannetta.
Löytyi vanha viiri laatikon pohjalta niin sen laitoin vielä pöydän päälle koristeeksi. Oli oikein mukavat synttärit ja vieraat.

2 kommenttia:

  1. :) Onnea 8-vuotiaalle! Enpä ole aikaisemmin missään huomannutkaan tuommoisia 'takiaisia',jänniä. T:kolmen äiti

    VastaaPoista
  2. Takiaiset olivat ihan esittelyssä lelukaupassa että lieneevät uutuuksia.

    VastaaPoista