Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Vauva sai nimen

Sunnuntaipäivä kului mummilla leipoessa vuokapullia ja minä väänsin jälleen täytekakkua. Tällä kertaa kuitenkin mansikkakakkua. Nuoremmat pelasivat sillä aikaa. Näiden piti lähteä isän luo suoraan ristiäisistä, mutta muistin 10 vuotiaan "kota-ryhmän" tulevan maanantaina kotikäynnille tuomaan voimauttavan valokuvauksen lopputuotosta ja siinä pitäisi pojan olla paikalla. Viedään isälle sitten sen jälkeen. Täällä tulee hiljaista. (kyllä sitä tässä itse asiassa odotetaankin)


Vauva oli iloinen mummin sylissä.

Perheen yhteiskuvasta uupui jokaisesta 7v, joka sai pyörrytyskohtauksen juuri ennen kuvaa ja piti laittaa sohvalle maate, ettei lennä pitkin lattioita. Otti kuulemma lukua lattialla kesken ristiäistoimituksenkin sanoi 13v kun minä en sitä huomannut. Oli sen verran piilossa minulta. Ei onneksi kokonaan taju lähtenyt kuitenkaan kun ehti maate aina ennenkuin olisi pyörtynyt. Kokoonpano on vähän sekaisin, kun osa katseli vähän joka kuvassa sohvalla makaavaa puolipyörtynyttä lasta. Porukka unohti hymyillä ja tämä kuva lienee onnistunein kaikista niistä. 

Vauvasta tuli Tanskan prinssin kaima.


Vanhin ja nuorin!

Toiseksi vanhin ja nuorin!

Kolmanneksi vanhin ja nuorin!
Vauvalle lahjoja!

Ja lopuksi! Eilen kävin ostamassa 13 veelle uuden pyörän niin pääsee liikenteeseen. Se on hienon mintun vihreä. Lempivärini!


3 kommenttia:

  1. Onnittelut pienimmälle nimestä,on niin tyytyväisen näköinen :) Ps.suklaakakku oli hyvää ;D T: Kolmen äiti

    VastaaPoista
  2. Onnea! Meillä yksi lapsi veti kanttuveit yhtenä jouluna. Villasukat vaan törötti sohvannojalta kuvissa jälkeenpäin...

    VastaaPoista
  3. Kiitos onnitteluista yhteisesti! Ja kiva että kakku maistui. Maistuis varmaan koirallekkin... ;)

    VastaaPoista