Tätä kyseltiin.
Tämä ohje on aikoinaan löytynyt Pirkan kodin juhlat sivuilta, mutten ainakaan löytänyt sitä sieltä enää, että olisin linkittänyt vain ohjeen, joten kirjoitan sen tähän.
15 annosta
Pohja
4 munaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Kostutus
2 appelsiinin mehu (n. 1,5 dl)
Täyte
2 dl kuohukermaa
100g tummaa taloussuklaata (rouhittuna tai rouhitaan)
1 prk Mascarpone-juustoa tai Creme Bonjour-tuorejuustoa
1/2 dl sokeria
1-2 tl vaniliinisokeria
2-3 rkl sitruunamehua
2-3 banaania
kuorrutus
1 tlk Flora vispiä
1 rkl kaakaojauhetta
1 rkl sokeria
Pinnalle
suklaakarkkeja, rouhetta tai rusinoita
Munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja yhdistä seos munavaahtoon. Kaada voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa alatasolla n. 30 min. Kumoa ja anna jäähtyä.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Leikkaa suklaa rouheeksi. Sekoita tuorejuuston sekaan sokeri, vaniliinisokeri, sitruunamehu, suklaarouhe ja vaahdotettu kerma.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan ja kostuta. Levitä pohjalevylle viipaloituja banaaneja ja niiden päälle puolet täytteestä. Nosta toinen levy päälle ja tee samoin. Nosta päällimmäinen levy päälle ja anna maustua viileässä kevyen painon alla.
Vatkaa vispikerma ja mausta sokerilla sekä kaakaojauheella. Levitä kakun päälle ja koristele.
Kiitos paljon ohjeesta. Täytyy kyllä viimeistään ensiviikolla kokeilla,ehkä jo tänään ;) Vanhin koiramme täyttää huomenna 14v joten ehkä siinä on hyvä syy kakkuun ;)(kun aina muka täytyy joku syy olla ;D että voi kakun tehdä ;D ) T:Kolmen äiti
VastaaPoistaOnnittelut koiralle!!! =D =D =D
VastaaPoistaOnnittelut koiralle!!! =D =D =D
VastaaPoistaVoi kun aina tulee painettua hassusti että tuli nytkin 2 kertaa kommentti.
VastaaPoista