Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 7. huhtikuuta 2016

Pientä pintaremonttia: vessa

Sainpas taklattua saunan wc:n vihdoinkin. Siihenkin maali tuli ostettua joskus ennen oksetustautia. Bilteman keittiö- ja kylpyhuonemaali. (15e)
ENNEN: se on vihreä...
JÄLKEEN: se on....yllätys, yllätys....VALKOINEN
Koska pinnassa on lasikuitutapetti, se oli helppo maalata päälle. Muuta ei voikaan ellei halua koko seinää uusia. 


Kyllä se nyt siellä loistaa. Aloitin tekemään lievää ehostusta myös eteisen pimeälle vessalle. Siitä sitten kun kerkiän. 

Tähän vielä remonttivinkki: ÄLÄ maalaa pientä vessaa jos olet viimeisilläsi raskaana!!!!!


Tänään havaitsin iltapäivän puolella jotain ihmeellistä. Olo on hyvä, tekee taas mieli kahvia, ja voisi vaikka tehdä kahville jotakin. Eipä ole liki viikkoon olo ollut hyvä, saati mitään mieli tehnyt. 16v oli varmaan eilen mielissään kun lahjoitin puoli litraa jäätelöä sille syötäväksi kun ei vaan minulle maistu. Satuin syömään sitä juuri viimeisenä pari tuntia ennenkuin aloin oksennella. Se sen jäätelön tulevaisuudesta. Ei täällä sitten vissiin muut alkaneet oksennella kuin minä ja typy 7v. Toki isäntä pelkää vielä, että parahiksi lauantaina alkaa oksentaa kun on äitinsä hautajaiset. No, tuskin enää lauantaina. Sitten olisi jo yli viikko mennyt. Eiköhän tuo selvinnyt ilman. Minä en lähde hautajaisiin. Joutuisi liikaa istumaan autossa (pitkä matka) ja vielä kirkossa ja kävelemään ties missä. Ei sovi mahalle enää moinen. Ei kerta kaikkiaan. Kirkossa ei ole edes vessaa. Minä otan vastaan "uuden" sohvan lauantaina. Löysin sen nettikirpparilta ja ystävälliset ihmiset lupasivat toimittaa sen kotiin asti. Halvalla sain.

Lounastauolla: nami nami kesäkurpitsa-moussakaa....


Kahville mustikkapiirakkaa...
Sitten olikin ähky ja päivällisen makaronilaatikko ei enää oikein tuntunut mahtuvan mihinkään.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti