Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei sillä, että tämä juttu sisältäisi mitään itsenäisyyspäivään kuuluvaa. Kunhan kirjoittelen. Eilen päätin lähteä kirpparille ja muulle ostoskeskuskierrokselle ihan tuulettaakseni aivoja. Tulinpa harvinaisen iloiseksi kun kerrankin löysin jotain mielestäni kivaa kirpparilta. Nuorin sai ja otti ilolla vastaan mekon, jossa on ketunhäntä takana. Myös vihreä paita on kirpparilta uusi ja siinäkin on ketun kuva vaan ei nyt näy kun on mekon alla. Löysin joitain muitakin vaatekappaleita, mutta nämä ovat kuvan arvoisia. 


Jossei nyt oteta huomioon tytön tukkaa, joka on harjaamatta tässä ollut pitkälle iltapäivään, koska äiti jätti lapsensa heitteille kotiin ja lähti itse shoppailemaan moneksi tunniksi. Mutta kyllä tuon mekon pitäisi hyvittää tämä virhe. Lapsi on ollut kutenkin ilmeisesti äidin mielessä koko shoppailureissun. 


Nuorimpien lempileikki iltaisella eilen. Molemmat ovat makuupusseissa pitkin pitäjiä. He ns. katsovat Putousta, koska 10v halusi, mutta eivät jaksa kauaa seurata kun eivät hirveästi ymmärrä sitä huumoria. Eli Putous aina pyörii, muttei sitä kukaan seuraa. 
Jes! Sain illalla siivottua hieman, että ne pienet kuuset vihdoin saivat pikkujoulukoristeensa. Iso homma, meni 5 minuuttia. Tämän päälle lupasin itselleni glögiä puoli mukia nojatuolissa.. 


Itsenäisyyspäivä sujunee tässä kuten muutkin päivät viikonloppuna. Illan perinteisiin kuuluu, että innolla odotetaan linnanjuhlien alkua telkkarista. Sitten sitä seurataan 5-10 min. kunnes hieman alkaa käydä kättely tylsäksi. (vähän niinkuin käy lauantai-illan Putouksellekin.) Sitten sitä seurataan muiden hommien lomassa seuraavat 10 minuuttia kunnes pikkuhiljaa muut hommat vievät voiton ja ohjelma jää omaan arvoonsa pyörimään. Tässä vaiheessa isäntä on jo nukahtanut sohvalle.
Siitäkin huolimatta "Hyvää itseppäisyyspäivää!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti