Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Jouluvalaistuksia

Eilen tiistaina käytiin hoidokeiden kanssa kerholla. Se olikin viimeinen ennen joulua. Ruokailu meni uusiksi kun ollaan kyllä joka vuosi käyty syömässä joulupuuro kerholla. Se on joka vuosi viimeisellä kerhokerralla ja silloin emme syö enää meillä vaan täytämme mahamme siellä. Tällä kertaa en muistanut sitä mutta koska puuro oli, söimme sen muiden kanssa tietenkin ja jätimme meillä ruuan sitten sikseen. Viimeisen kerhon hartauteen kuuluu myös aina joulukuvaelma ja hoitopoika värvättiin Josefiksi. Kaikki tytöt, jotka jäivät Marian valinnan jälkeen jäljelle, värvättiin enkeleiksi, mutta meidän hoitotyttö ei halunnut, joten hän seurasi yleisöstä toisten esitystä. Ilmeisesti puvut hieman arveluttivat häntä. Perääntyi kun pukuja jaettiin, mutta kun minä puin meidän Josefia, niin silloin kyllä tytteli oli ihan vieressä antamassa neuvoja. ;)  Minäkin jouduin lukijaksi osaan jouluevankeliumista. 


Maanantaina lämpimikseni sahailin metsästä pieniä kuusia ja havunoksia. Laitoin kuusia kasvihuoneeseen useamman ja maitotonkkaankin terassille. Havuja vähän minne sattuu. Otin noita huonompia kuusia kun ei sillä tuolla kasvihuoneessa ole väliä minkälaisia ovat. 


Tiistain välipalasmoothiet.


Koska tänään iltapäivällä alkoi vääntää vettä niin me ei enää lähdetty ulos rypemään vaan heitin laatikosta pöytään vähän sitä sun tätä: paperia, kartonkia, liimaa, silkkipaperia, lahjapaperia, piirrustuslevyjä, kyniä, saksia... Sanoin, että näistä saa vääntää mitä ikinä mieleen juolahtaa. Kenenkään ei tarvinnut pähkäillä mitähän tekis. Hommat lähti käyntiin heti ja viihdyttivät pitkään. Silppua syntyi kiitettävästi, mutta myös jotain valmistakin. Kaikenlaista erikoista!


2 kommenttia:

  1. Mukavan oloisia touhuja :) Lämmin kiitos viestistäsi, palailen asiaan piakkoin. Saamattomuutta ja väsyä liikkeellä meilläpäin
    Sanna

    VastaaPoista
  2. sitä on täällä liikkeellä myös läjäpäin samaa tautia. ;)

    VastaaPoista