Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Liikuntalajinäytös ja kevätretki

11v  tekemässä salaattia omasta ilostaan.


Ja eilen oli 11veen kilpa-aerobicin lajinäytös. Oli monia muitakin lajeja esittelyssä. Lauantaina on varsinainen seuran oma kevätnäytös sitten. Samalla esityksellä. Oma muksu keskimmäisenä ja alempana kuvassa etummaisena.
Meidän 16v oli viikonlopun Valkeakoskella kilpa-aerobic kisoissa. Pääsee näiden kisojen perusteella ensi syksynä jo kilpailemaan sitten SM-sarjaan vaikka vasta vuoden harrastanut tätä lajia. Ilmeisesti löysi vihdoin sen oman lajinsa missä on hyvä.
Siitä päästäänkin tähän päivään. Oli nimittäin kevätretkipäivä. Lähdettiin seurakunnan perhekerhojen kevätretkelle kerhon pihasta bussilla. Oli muuten jännittävää. Ja unettavaakin tämän tyttösen mielestä. Sai jo menomatkalla pitää hereillä.
Perillä oli vaikka minkälaista toimintaa itse valittavissa eri pisteissä ympäri leirikeskusta. Eka tahdottiin katuliiduilla piirtämään. Sen jälkeen saatiin onkia itselleen verhon takaa yllätyspussit joissa oli rusinoita, kiiltokuvia ja jääkaappimagneetti-pyykkipoika. Niin, ja ilmapalloja.
Rusinatauko!


Sitten harrastettiin esteratsastusta.
Ja lounaaksi grillimakkaraa ja leipiä sekä pillimehu.


Siirto aurinkoon syömään kun penkeillä oli varjo ja tuli vilu.


Oma lapsi.
Porukkaa oli sen verran, että jatkuvasti sai pitää lukua ja päätä pyörittää, että kaikki omat ovat siellä missä pitääkin. Hyvin kyllä pysyivät kuitenkin suunnilleen siinä missä kuuluu eivätkä lähteet yksinään harhailemaan.


Lopuksi kun bussiin päästiin istumaan, 4v tokaisi, että KYLLÄPÄ OLI KIVAA!
Rehellinen mielipide suoraan asiantuntijalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti