Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Perjantain kerhopäivä

Perjantaina mentiin vähän etuajassa kerhotalolle, kun  ulkonakin oli niin kylmä. On kätevää kun on itsellä avain niin pääsee sisään.Toisia odotellessa sai pojat rauhassa juosta salissa ja kiipeillä, omani leikki toisessa salissa leluilla kaikessa rauhassa.  Mitä nyt välillä kävi pojat häiritsemässä. Oma muksuni tahtoi välttämättä ottaa mukaansa viitan ja kissapäähineen, koska tahtoi olla "vampyyrikissa". Jäänteenä Halloween-naamiaisista, joissa isosisko tahtoi olla sellainen. 



Viikonloppu meni, mutta kamera unohtui ensinnäkin lauantain kerhotalolla olleista hiihtokisoista. Tosin meidän lapset tänä vuonna eivät kukaan hiihtäneet. Minä sitten kävelin sinne vanhimman kanssa huvikseni katselemaan muita ja juomaan pullakahvia. Otinpa pari arpaa ja voitin molemmilla. Suklaamunia ja kahvia. 
Sunnuntaina muistin ottaa kameran mukaan, vaan unohdin sitten ottaa valokuvia.  =(  Oltiin päivä Leppävirralla pojan kiekkopelissä. Pari nuorinta jouduttiin ottamaan mukaan. Onneksi jäähallin vieressä oli mukava leikkikenttä, jossa puoli tuntia päästelivät höyryjä. Sitten syötiin makkaraa ja katsottiin peli. Me voitettiin Jyp  7-1. Poikamme keräsi itse pari syöttöpistettä ja huono tuuli ilmeisesti vähän karisi. Oli aamulla pikkuisen kypsä jääkiekkoon. Sen huomaa ala-arvoisesta kielenkäytöstä. Pelin ja kotipizzan jälkeen oli taas suhteellisen hyvätuulinen. Tai ainakin neutraali. 
Eikun uuteen viikkoon! Eteenpäin sanoi mummo lumessa! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti