Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kooste menneestä viikosta

Oli jotenkin niin levoton ja kiireinen viikko, ettei oikein ehtinyt edes koneelle. Tässä kooste. 


Tässä kaksi vanhinta hiihti talolta rantaan asti eli n. 70m. Monta kertaa olivat luovuttamassa, mutta pääsivät perille kun luvattu oli, että jos pääsee perille, saa piparin ja puolukkamehua. ;)
Hiihto ei ole oikein enää suosikkilaji.  Asiaan vaikutti kyllä se, että rantaan on haastava hiihtää jos omaa huonon tasapainon, koska vähän on laskua koko ajan. joskin loivaa. Mutta kyllähän nuorinkin hiihti saman matkan maanantaina, vaikka kaatui muutaman kerran, halusi itse nousta ylös, ja pääsikin useasti. Nämä kaksi piti nostaa varmaan parikymmentä kertaa. Nämä hiihtivät keskiviikkona kun nuorin oli poissa. Alkutalvesta oli hiihto oman 4 vuotiaan mielestä kiinnostavaa, mutta nyt menettänyt hohtonsa. Tämä 3v sai vasta sukset, mutta olisi innokkaampi kävelemään monoilla ilman suksia. Ja mäenlaskua hiihdon päälle rannassa. Sitten torstain iltapäivähetki, kun ulkona satoi vettä, niin ei lähdetty kastumaan, mutta meno oli niin levotonta eikä ketään meinannut saada uskomaan mitään, että välillä piti saada porukka istumaan. Piirrettiin. Ulkona perjantaina sitten meidän 7v antoi vuoronperään kierroksia kyytiä kolassa. 

Ja perjantai-iltana, heti kun hoitolapset poistuivat, lähdettiin entisen hoitolapseni 6v synttäreille meidän kerhotalolle. Mukaan lähti 7 ja 4 vuotiaat lapseni. 
Herkkupöytä oli kiinnostava, kun siinä komeili Salama-kakku vaikka päivänsankari oli tyttö. Ensi viikolla täällä onkin hiihtoloma kaikilla muilla paitsi minulla. Vanhin tyttöni 15v lähti juuri perjantai-iltana Kanarialle. Kaverinsa ja sen äidin kanssa. 
Myöskään jääkiekko ei tunne hiihto- sun muita lomia. Poikamme oli perjantaina lääkärissä, ja siellä todettiin, että torstaina voisi jo lähteä kevyesti harkkoihin. Jalan haava paranemaan päin. Silti tuli vielä kassillinen kaikenlaisia tököttejä ja siteitä sun muita millä pitää hoitaa päivittäin, ettei pääse tulehdukset iskemään. 2 ja puoli viikkoa sitten vain joutui olemaan poissa harkoista ja liikuntatunneilta. Toki nyt se on tottunut lojumaan niin ei niin innosta lähteä harkkoihin huhkimaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti