Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 24. tammikuuta 2013

Synttäriä ja muuta


Meidän 10v joutui maanantaina hoitamaan itsensä sekä 4 ja 7 vuotiaat sisaruksensa iltapalalle, pesulle ja iltasadun kautta nukkumaan. Isi joutui kokousreissuun ja minä sitten siltä jääneeseen kiekko sekä omaan tyttären voikkarumbaan, josta me kaikki muut jouduttiin kotiin vasta likemmäs kymmentä iltasella. Kaikki sujui niin hienosti, että lupasin tytölle, että saa leipoa sitten äidin kanssa mokkapaloja tiistai-iltana. Aina kun tahtoisi leipoa, muttei ole koskaan aikaa. Meillä ollaan jatkuvasti jossain lähestulkoon. Oli hyvin tyytyväinen palkkioonsa. =) Tässä ylhäällä tuo vääntää taikinaa. 

Ja tässä alhaalla 2 vuotias päivänsankari eilen sai välipalan päälle jäätelöannoksen sekä sitä mokkapalaa, mitä edellisenä iltana tehtiin. Tämä poju vaan ei ole niin makean ystävä, että mokkapalaa ei halunnut edes maistaa, mutta jäätelö kyllä meni alas vaikkakin hitaasti. 



Kaverille kanssa. 




Tänään tuulikin todella kovaa suoraan meidän järven selältä pihaan päin että tunti saatiin oltua, mutta tuuli teki ilmasta tosi kylmän vaikkei pakkasta ollutkaan kuin 9 astetta. Piirrettin sitten sisällä hetken aikaa ennen ruokaa. 
Tiistaina meillä oli seurakunnan perhekerholla valokuvaus, mikä teki tiistaipävästä aivan hirveän levottoman ja aikataulukin meni vähän vinoon. Kuvattavaa porukkaa oli ilmaantunut vähän ylimääräistäkin, että päästiin kuvasta tasan klo 11 pois ja porukka oli jo siihen mennessä tosi levotonta ja koko sali huusi ja hillui ja osa oli vielä kuvaamatta. Menihän siitä vielä aikaa ennenkuin selvittiin takaisin ruualle ja päiväunille vaikka suoraan kuvasta lähdettiin pois, ja sitten tietysti iltapäiväkin venyi vähän pitkäksi, eikä oikein ulos meinannut ehtiä. Harmi oli, kun sää olisi ollut tosi ihana juuri silloin. Kuvauksen takia vaan ei sitä kerhoa voinut nyt jättää välistä. Kuvissa sentään olivat ihan hienosti. Luulisin että onnistuivat. 
Eikä me tällä viikolla taidettu sitä hiihtoa saada kokeiltua, kun on ollut tässä niin kylmää. Sitten kun tulee sopiva sää, niin kyllä yritetään. Olosuhteiden mukaan mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti