Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 28. tammikuuta 2013

Ja hiihtoa


Aamulla kirjojen tutkiskelun jälkeen lähdettiin ulos. Tuuli vielä melko kovaa, mutta omani halusi hiihtää, josta seurasi sitten, että muutkin tahtoi hiihtää. Ei tuntunut tuuli toisia haittaavan, vain minun sormiani se haittasi kun piti paljailla sormilla yrittää siteitä laittaa muille kuin omalle. Omalla on omat suksensa ja monot, mutta yhdet sukset vuoronperään sitten oli muilla, jotka saa kenkiin kiinni. Niitä kun yritti säätää sormet jäässä niin ai jai! Pienimmän kengät oli aavistuksen pienet vielä niihinkin siteisiin, joten piti ihan kunnolla pienentää sidettä. Pysyivät silti jalassa. 


Alla oma 4v 


 3vSuomen hiihtomaajoukkue: takaa-ajokisa. Sieltä jostain se toinenkin tulee perässä. 


2v


Käytiin lenkillä jäällä, isännän ajamissa moottorikelkan jäljissä. Sitä varten ajettu, että pääsee lenkin kiertämään eikä upota lumi. 


vielä hetken aikaa 1v   =)


Mahtava meno, tiukka TAKAkeno! Nyt on alkanut porukka liikkumaan, kun aiemmin valitin että ei oikein tahdo kukaan ulkona juosta edes. Nyt juostaan ja lasketaan. 3v joka aiemmin oli vastaan kaikkea ulkoilua ja liikkumista, sanoo nykyään, että "katso, minä liikun, ei tule kylmä". Tuli vissiin useamman kerran todettua pojalle että kylmähän se tulee jossei mitään halua tehdä. Ei voi sitten mitään. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti