Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Enkeli ja Pingviini

Tässä  tiistaina seurakunnan perhekerhossa meidän 3veen tekemä enkeli ja sitten kotona innostui vääntämään pingviiniä vanhan Taika-lehden ohjeen mukaan. Opetteli samalla ekaa kertaa leikkaamaan viivoja pitkin. Onnistui yllättävän hyvin ihmeekseni. Pientä hermon menetystä meinasi olla välillä mutta jatkoi sitten taas rauhallisesti. Kerhossa oli mukana toki hoitopojat 1 ja 2vee, ja sain 2veen istumaan pöytään siksi aikaa kun hain materiaalit toiselta pöydältä jotta olisi saanut enkeliä tehdä. Jaksoi odottaa tasan 5 sekuntia ja näki kun kerhotädit kantoivat lelulaatikoita saliin niin sinne hävisi lelujen sekaan. Siispä askartelu jäi sitten siltä pojalta tekemättä. Eipä tuo liene vaarallista. 
Enkeli oli yksinkertainen. Vain joku styrox-tötterö, pari pätkää villalankaa, helmi pääksi ja vähän huovutusvillaa siiviksi. 
Tänään oli aamusella kirpeä, melkein pakkasaamu. Ainakin oli raikasta. Hoidossakin oli vain yksi. Hyvin rauhallista. Käytiin vähän haravoimassa, kiikkumassa ja tekemässä parit hiekkakakut. 

Päätin laittaa jo lyhdynkin kukkapenkkiin kun kiskoin kaikki puolikuolleet kesäkukat pois. Se on sitten hieno kun tulee pimeää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti