Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 17. syyskuuta 2012

10v synttärit

Tässä meillä taas yhdet synttärit takanapäin. Sankari availee lahjojaan. Kakun löysin netistä. Sen piti olla kääretorttu, mutta päätin leikata pohjan kolmeen osaan ja pinota päällekkäin. Päälle tuli Carneval keksejä. Kuvia otin useita, vaan ne kaikki jostain syystä olivat melko hämäriä. Tämä kakkukuva oli "valoisin". (ja sitten odotellaan reilu viikko MINUN syntymäpäiviäni , ja sitten meidän 3v täyttää lisää siitä muutaman päivän päästä. Meillä on yli puolet porukasta syntynyt syksyllä. 2 sitten kevättalvella. Isi ja 12v. )Lahjasaalis! 


Aamulla ajattelin vaihtelun vuoksi ottaa ulos maalia ja pensselit, että 2 ja 3 vuotiaat voivat maalata kiviä kaivonkannella. Ei aina jaksa vaan kiikkua ja leikkimökissä kykkiä. Välillä puhallellaan saippuakupliakin. Melko usein itse asiassa koska se on lapsista kivaa. Tämän homman jälkeen sitten kiikuttiin ja kykittiin siellä mökissä. 1,5 vuotiasta olisi kiinnostanut tämä homma myös ja ajattelinkin että annan kokeeksi pensselin käteen, mutta hänpä olisi vaan halunnut kädellä hämmentää ympäriinsä maalia, joten kun sitä en antanut tehdä, niin hänpä tuumasi, että antaa sitten olla ja lähti omiin hommiinsa. =D
Ajattelin, että kun pojat herää päiväunilta ja syövät välipalan, voisi yrittää koristella kuivuneet kivet jollain. Mietiskelen tässä poikien nukkuessa samalla, että miten koristeltaisiin. Tajusin myös tänään että olen keväällä kylvänyt metsän laitaan herneitä ja kukkia. Olin jo kokonaan ne unohtanut kun siellä harvemmin kävellään. Löytyikin hyviä herneitä ja ne syötiin siltä seisomalta ja  kehäkukkia keräsin pieneen maljakkoon. Ei niitä sieltä metsän laidasta tule katseltua. Kesällä katselin ettei oikein mikään tuntunut lähtevän kasvuun tällä kasvimaalla, joten unohdin sitten koko penkin. On sieltä sitten hitaasti jotain kuitenkin kasvanut. 


Lisäys vielä..... tämän näköisiä kiviä tuli meidän 3-vuotiaalta. Ne ehdin kuvata. Dinosauruskiviä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti