Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Aurinkoista ja tuulista päivää

Tässä hieman sisä ja ulkohommia. Telttailua..........


Auton mäenlaskua........


Tässä hommassa näillä vierähti aikaa kun vuorotellen olivat ylhäällä ja alhaalla ja nauroivat hirveästi ja tahallaan kirkuivat lähes tauotta. No, kyllä ulos tuota ääntä mahtuu. Sisällä olisin puhaltanut kiljumisen poikki. 


Päiväuniaikaan meidän 3 ja 7 vuotiailla alkoi olla niin paljon melutasoa, että siirsin heidät pihalle popcorni kippoineen jotka oli eilen luvattu, mutta unohdettiin tehdä. Kun 7v tuli koulusta niin poksuteltiin cornit sitten. Tässä 7v yrittää tehdä itselleen penkkiä laudoista. Vähän saattaa olla hieman liian matala. 
Viiru on päässyt dominopakettiin leikissä. 
Tämä päivä on ollut muutenkin hieman normaalia meluisampi. Toinen 1v on ollut tavallista itkuisempi ja toinen 1v on kunnostautunut puremaan toisia taas enemmän kuin muina päivinä vaikka sitä onkin joka päivä esiintynyt jonkin verran. Olen kyllä ottanut siihen tiukan kannan. Purija siirretään leikeistä syrjään hetkeksi ja kerrotaan erittäin vakavalla naamalla ja tiukalla äänensävyllä ettei sellainen käy päinsä. Tänään sillä ei ole tuntunut olevan hirveästi tehoa. Muulloin on kyllä tehonnut. Yhteenvetona sanoisin, että tänään on ollut todella levoton päivä. Mutta sellaista se välistä on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti