Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Syksy saapui

Alla pari päiväunilta ennemmin herännyttä lasta. Yritettiin olla hiljaa, että kolmas saisi vielä nukkua, mutta eipä siitä oikein tullut mitään. Aina kun sanoin, ettei saa nyt kiljua, toinen kiekaisi olan takaa sekunnin kuluttua. Mutta eipä tuo kolmas siihen kyllä herännytkään sitten.


Torstaina lähdettiin mustikkametsään. Tarkoituksena oli, että minä kerään mustikoita, toinen hoitaja puolukoita ja lapset joko keräävät tai tekevät mitä siinä keksivät. Välillä keräsivät ja välillä leikkivät. Pieni eväs oli mukana. 2 marie-keksiä ja mehu. 


Paitsi tämä neiti ei tehnyt MITÄÄN muuta kuin istui mättäällä ja söi mustikoita. Kun mätäs oli tyhjä, siirsi vain itsensä istumaan toiseen kohtaan.  =D  Pojat juoksivat pitkin metsää toisten lasten kanssa leikkimässä.
Kaikki olivat hoitopaikkaan palatessa hyvin sinisiä.


Eilisilta kotona. Laitoin takkaan tulen iltamyöhään ja siihen kerääntyi sakkia lämpöön makailemaan.Kun tuli hiipui, nuorin neiti tässä oli nukahtaa tuoliinsa. 


Ja tämä aamu valkeni hyvin sumuisena. Syksyistä! Toisaalta kaunista vaikka haikeaa.


Vähän syksyn kaunistusta.


Tässä viikonloppuna vanhin tyttäreni väänsi kakun ja kutsui pari kaveriaan kakulle. Täyttää tiistaina 17 vuotta. Kakusta jäi ottamatta nyt kuva valitettavasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti