Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 11. heinäkuuta 2013

Tylsä elämä

Meillä on ollu tylsää tässä jokunen päivä, ei mitään tekemistä. Eilen mummi haki mökille Puumalan saaristoon 10 ja  7 vuotiaat. 7v on ekaa kertaa öitä kotoa poissa ilman äitiä. Oli kyllä innolla lähtemässä. Tänään kuulemma vähän kyselly tietokone ja pleikkapelien perään ja ollu kotiin lähdössä, mutta isosisko on keksiny sille nopeasti hommaa. 4 yötä pitäisi siellä alkuperäisten suunnitelmien mukaan olla. Pelien takia ei kannata kotiin raahata. Kunhan koittaa iltasauna ja takassa makkaranpaisto niin siinä pelit unohtuu. 


Aamupäivällä päätin että nyt on pakko jonkun opetella pyörällä polkemaan. Tiellä ei tapahtunu mitään, mutta terassilla sitten meni perille ja innolla polkikin terassia ees taas pitkän aikaa ja välillä teki muuta ja taas polkemaan. Tämänkin sai ihan ulos suosiolla kun ei 7v veli ole istumassa tietokoneella. Ei ole kysellyt eikä muistanut tämä 4v koko pelejä. Yleensä joko pelaa itse tai tuijottaa  veljen pelejä kaiken päivää. Eilen illalla kyseli useasti sisarustensa perään. Noista meille jääneistä teineistä ei niin ole väliä. 



Heitin meidän petivaatteet pihalle kun ei ollu  muutakaan tekemistä. Vielä ku illalla jaksais ne takaisin heittää. Sekin on aina vähän tylsä kohta. 


Ja pitihän sitä kahvia varten jotain taas tehdä. Piirakka jäähtymässä. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti