Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tylsyyden riemuvoitto

Kaikkea sitä keksii kun on vain aikaa ja selaa kaiken päivää netistä asioita. Ostin Tigeristä keltaistia tarrakirjaimia ja liimasin taluksi kuten netissä oli sellainen taulu. Minä vain tein sen itse. Olisin halunnut valkoisia kirjaimia mustalla pohjalla tai päinvastoin, mutta sen väriset kirjaimet olivat lopussa. Tyydyin keltaisiin. Sitten kaapista löytyneeseen kehykseen. Tuossa nurkassa muutenkin seisoi vielä hetki sitten vitriini joka siirtyi olohuoneeseen. Hylly hakee tavaroita. Siirsin sen kylpyhuoneesta tuohon. Olen heittänyt tavaraakin pois ihan urakalla. Jätesäkeistä toinen täyttymässä. Ja punaisen ristin kirpparille on menny auto puolillaan tavaraa. Piti ottaa toinen kantaja mukaan. 





Laitoin myös nettiin myyntiin jokin aika sitten vanhan pöydän, joka meni samantien kaupaksi. "Jouduttiin" Ikeaan ostamaan uusi pöytä.  (Voi harmi!  ;)   )



On tuolla ulkovarastossa muitakin tämänpäiväisiä projekteja menossa. Pitää laittaa tänne kun sais valmiiksi. Tänään aloitin vasta niiden parissa riehumisen. Pitäisi toisen valmistua huomenna ja toisen viimeistään ylihuomenna. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti