Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 22. marraskuuta 2012

Päivitys

Hassua kun selailin blogeja tuossa niin jostain löytyi joku muukin joka oli tehnyt enkeleitä samalla idealla kuin me eilen. Idea taisi olla jostain vanhasta askartelulehdestä jonka kirjastosta lainasin ja kopioin sivun. Tämä viikko jäikin varsinaiseksi lomaviikoksi kun hoidossa oli vain yksi lapsi yhtenä päivänä. Loput sairastaa. Käytiin tänään sitten aamupäivällä tihkusadetta uhmaten oman kanssa vähän metsässä mönkimässä. Piti mennä vähän kauemmaksi kun samassa metsässä olikin metsätraktori puita kaatamassa. Otettiin turvallinen välimatka siihen. Olo on jo jotensakin nuutunut ja  masentunut kun ei ulkoilua ole kovin runsaasti ollut varmaan pariin viikkoon. Sai edes hiukan raitista ilmaa. Ja liikuntaa. 

No, tässä vielä kuva tämmöisestä eilisaamun mielenkiintoisesta härvelistä jota ikkunasta tuijotettiin kun meidän nurmikolle ajeli kaivoja tyhjentämään.


Ja aamun barbileikit menossa eilen. Isäntä testaili kameraa kun valitin ettei se toimi kunnolla, niin olen sitten itsekin joutunut kuvaan näköjään. Olkoon tuossa sitten. =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti