Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 9. maaliskuuta 2017

Paluu elävienkirjoihin, hurraa! Ja töihinlähtö

Taudit väistykööt! Ja poissa pysykööt!
Viime viikolla vauva tutustui päiväkotiin kolmena päivänä. Kahtena ensimmäisenä (ti ja ke) olivat vielä tosi räkäisiä eikä vauvalla äänikään ollut kohdallaan. Pihisi vain. Silti oli kuitenkin hyvin reipas ja vauhdikas sisätiloissa. Ulkona pelkäsin, että vilustuu lisää. Onneksi ulkona ei kauaa oltu. Perjantaina ei ollenkaan oltu pihalla ja vauvakin oli jo päässyt suurimmasta taudistaan ja äänikin kulki. Hyvin tuntui viihtyvän siellä ja vauhtia riitti. 
Torstaina käytiin 11veen kanssa Kyssissä lastenlääkärin ja ravitsemusterapeutin juttusilla. Mielestäni ehkä aivan turha käynti. Mitään uutta ei saatu sieltä. Käskettiin lisäämään energiaksi öljyä ruokiin ja jotain sellaista. Saatiin energiapitoisen smoothien (pirtelön) ohje. Se olikin ihan hyvää, mutta jätin siitä silti pois rypsiöljyn mikä oli mielestäni vähän pöljää. 
Terapeutin jälkeen mentiin hyvin energiapitoiselle eväälle kahvioon ja poika valikoi viinerin itselleen. =) Se ei välttämättä ollut sitä mitä terapeutti tarkoitti. Väliäkö tuolla. 


Sisustushankintojakin tehtiin. Nämä olisivat hennonvihreitä tai vedenvihreitä kaikki, mutta valo vähän vääristää. Uusi matto, tyynyt ja pehmoinen peitto. Vauvakin sai uuden lelukopan. 


Maanantaina sitten töihin lähtö. Viime perjantaina viimeisen koulutunnin aikana sain tiedon, että estettä tuen saamiselle ei ole ja äkkiä rehtoriin yhteys ja ajoin koululle kirjoittamaan sopimusta äkkiä ennenkuin kaikki lähtevät hiihtolomalle. Nyt sitten tämän loman jälkeen vauva menee maanantaina ennen kasia päiväkotiin ja minä kasiksi sitten koulunkäynninohjaajaksi koululle. Siitä tulee mielenkiintoista ja hirveästi ei hirvitä, vähäsen jännittää. Pääasiassa aamut, että miten kaiken ehtii ja 8veekin pitää saada hereille ja ohjelmoitua tietokoneelta ohjelma, joka hälyttää hänet ajoissa taksiin. 
Pitäisi muutenkin suunnitella vielä seuraavat asiat: eväät lounaaksi koululle, kahvin kanssa evästä, päivällisruuat kotiin, aamun aikataulu.

Vauvanraapimispuu
Eikun suunnitteluhommiin. Ja ihme ja kumma, kaikki tällä hetkellä terveenä. Pari lasta lähti eilen isälleen joten on hiljaista ja rauhallista. Mitä nyt vauva valittaa välillä. Sillä on kai tylsää kun on liian rauhallista. Maanantaina ei ole enää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti