Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Arkea ja valokuvauksen päätös


Kasvini ovat toistaiseksi pysyneet hengissä. Odottavat uutta kotia ja istuttamista ruukkuihin siellä. Vielä saavat parisen viikkoa odottaa. Minäkään en malttaisi odottaa. Eipä ole aikoihin ollut aika näin pitkä. Tämä on nyt tämmöistä asioilla juoksemista, syöttämistä ja nukkumista. Vauvaa joutuu pari kertaa viikossa juoksuttamaan neuvolassa punnittavana kun paino ei meinannut kovin nousta ja sitten lähti laskuun ja käskettiin laittaa korviketta lisäksi. Sitten se lähtikin nousuun. Ei ole ennen moista käynyt. Verottaako stressi maidontuotantoa??? Se oli neuvolan tädin selitys. Täti oli muutenkin kyllä vähän ylipaapova. En tiedä voiko häntä tädiksi kutsua, oli tädittelyyn aika nuorta polvea. Kyllähän tämä hässäkkä toki varmaan jälkensä tuotantoon jättää. 

Käytiin joka tapauksessa tässä tiistai-aamuna valitsemassa 200 valokuvasta 8 kpl, jotka kehyksiin laitetaan ja saadaan sitten kesäkuussa uuteen kotiin tuotuna. Tämä oli voimauttavan valokuvauksen loppuhuipentuma. 10v itse valikoi lattialle levitetyistä valokuvista ne 8. Loput saatiin kotiin. Onhan noissa kuvia....
Vein  10veen kuvahomman jälkeen kouluunsa, johon jäi eka kertaa yöksi. Edellisenä iltana sanoi ettei haluakaan vaikka kauan odottanut, mutta sellaista se aina on uusien asioiden edellä. Aamulla jo mielellään jäi vaikkakin mietteissään. Mielenkiintoista kuulla kuinka meni. Kiinnostaa myös saivatko aamulääkkeen alas ja laitoin varalta iltaan unipillerinkin jos jännittää liikaa niin sen voi ottaa. Päivälääkkeet ottaa rutiinilla itse.

Vauva ei muuten tykkää autoistuimessa olemisesta yhtään ellei auto liiku. Eikä muutenkaan oikein  missään olosta, koska jossei nuku niin haluaa syödä. Ja hermohan menee jossei justiinsa ole jotain suuhun. Tutti on OUT! 


Minä ja 10v. Näissä kuvissa ensimmäistä kertaa kuuden raskauteni aikana näkyy joissain maha. Koskaan ei ole kuvia mahoistani otettu. Harvoin minusta kuvia otetaan ylipäätään. Tässä tuo maha nyt ei näy. Tästä 3 päivää niin maha hävisi. Hassua. 


Sain minä edellisellä viikolla kierrettyä puolet yhdestä kirpparista ennenkuin vauva heräsi ja hermostui. Löytyi hauska pöytälamppu uuteen kotiin vain vitosella. Kivasti erikoisempi. Pakkasin sen heti kotiin päästyä. 
Ruokakaupassa käynti on eräs asia joka minua hermostuttaa nykyään kun ostettavaa on ja raahattavaa tälle porukalle ja kaikki pitäisi saada kerättyä ennenkuin vauva hermostuu. Ja kannettua autoon. Tässä auttaa jonkin verran lista, johon on kaikki kirjoitettu siihen järjestykseen kuin kaupassa vastaan tulevat, ettei aikaa tuhraannu listan sata kertaa läpi käymiseen. 


Vanhimman tyttären luona on käyty myös kun halusi hyttyyttää vauvaa ja kaverinsa oli myös paikalla ja tahtoi nähdä vauvan. Vanhin sisko tuntuu kyllä tykästyneen pikkuiseen veljeensä. Hänen sylissään ei vauva valita mistään. Erikoinen juttu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti