Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

perjantai 27. toukokuuta 2016

Arjen palasia

Tämän päivän aamu käynnistyi lasten kouluun laittamisella ja vauvan neuvolassa käyttämisellä. Paino nousee reippaasti, joten eiköhän tämä ylimääräinen ravaaminen ala riittää. Korvikkeella kasvaa hyvin äidinmaidon lisäksi. 


Neuvolan jälkeen mentiin vauvan kanssa vanhimman siskon luokse pullakahville. Minä toin pullat. =)  Siellä sai vauvelinkin syötettyä rauhassa. Vierähtikin toista tuntia kylässä. Tyttäreni oli ottanut tatuoinnin niskaansa eilen. 

Siitäpä sitten ruokakaupan kautta lähdettiin ajelemaan... Tulipa vanhoja tuttuja vastaan. Olivat yllättyneitä ja kysyivät onko minusta tullut jo mummo kun vauvaa raahaan kärryssä. No ei nyt ihan........ Yllätys oli suuri.. Tutuista oli kuulemma tulossa eka kertaa isovanhempia juuri parhaillaan. =D


 Siitäpä sitten kotio jotakin kahvin kanssa syömään. Kellokin lopulta kävi aika paljon. Isäntä lähti kotikonnuillaan käymään ja minä sain jotenkin tehtyä hamppareita muksuille päivälliseksi. Vauva vain hieman protestoi taas kun äidin olisi pitänyt syödä. 
Iltasella aloin vohveleita paistamaan kermavaadolla koska kuohukerma oli siirtymässä ajasta iäisyyteen. Meillä pitää olla aina runsaasti kuohukermaa. 16v juo sitä kahvin kanssa kuten myös äitini. Lie poika mummilta oppinut nimenomaan. 

Tämmöistä arkea eletään tällä hetkellä. Ensi viikolla erilaista.  Alkaa muuttaminen. 

2 kommenttia: