Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Viikkoa 24

Kaunis ja värikäs lautanen torstain välipalalle dipin kanssa. Tämä kyllä aina uppoaa ja lisää joutuu leikkaamaan.


Perjantain kauppareissulla tuli ostettua ohi ostoslistan. Kesän ensimmäinen mansikkatorttu tuli mutusteltua. Koska yritän säästää rahaa, en raaskinut niitä suomalaisia ostaa vaan nämä ovat espanjalaisia. Niitä kun sai samalla hinnalla puolta enemmän. Ovat vain pienempiä, mutta olivat erittäin maukkaita nekin. Ei valittamista.


 Ja koska yritän vähentää ruokakaupassa ravaamista niin perjantaina sitten yritin ostaa viikon ruuat kerralla. Maitoja en edes yrittänyt kun sitä kuluu yli 20 litraa viikossa. Niitä voi hakea viikolla kerran lisää. Tässäpä sitä 3 isoa ja 3 pientä kassillista. Rahaa paloi reilu120e. Tässä pitäisi olla ruuat ja välipalat viikoksi. Viikolla 10 hengelle ja muina päivinä 7 hengelle. Saas nähdä kuinka käy. Muroja ostin 3 pkt. Veikkaan etteivät riitä. Mutta olen onnellinen mikäli riittävät.


Lauantaina raparperipiirakan tekoa. Nuorin tahtoo aina auttaa.


Nuorimman sairaalakeikka tiistaina meni ok. Nukahti uni-valve hommeliin viime tipassa onneksi, ettei tartte uudelleen valvotella ja mennä. Sydänkäyrät saatiin. Perjantaina käytiin uudelleen verikokeissa . Ensi keskiviikkona lääkäri sitten kertonee löytyikö jotain vaiko eikö mitään. Siispä siksi taas keskiviikko minulla vapaata. 

9v lähtee Kys:n sairaalan järjestämälle dysfasialasten leirille maanantai-aamupäivällä. Eka kertaa leirillä ja 2 yötä pitäisi olla. Onneksi leiripaikalle ei ole meiltä kuin reilu 10km. HÄTÄtilassa voi hakea kotiin, mutta toivon hartaasti että pysyy siellä. Onpahan erossa pleikoista, tietokoneista ja wii-peleistä. Kokonaista 3 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti