Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Siementen kylvöhommat

Paljastan tässä nyt semmoisen asian, että tänään kylvettiin pihalla purkkeihin krassin siemeniä. Toivo elää, että niistä jotain nousisi äitienpäiväksi äideille. Pitää sitä tietty jotain muutakin vielä kehittää lisäksi.


Huomenna olisi viimeinen perhekerhopäivä. Ajattelin että mennään sinne kun ei olla aikoihin käytykään. Ja lupasi huonompaa keliäkin huomiseksi. Siellä lieneekin vappunaamiaiset huomenna. Seuraavalla viikolla mennään kerhon kevätretkelle joka on aina kerhon päätteeksi. En ole näiden hoidokeiden kanssa käynytkään siellä koskaan. Mennään bussilla seurakunnan leirikeskukseen aamulla sitten ja takaisin tulo on varmaan jossain puolilta päivin. Päiväunille päästään varmaan siis vähän jäljessä, mutta nukutaan sitten vaikka puolisen tuntia myöhempään kuin normaalisti. Ruokakin saadaan siellä reissun päällä. Toisen hoitajan kanssakin on suunnitteilla jälleen keväinen retki hirvimajalle laavulle.
Keskiviikkona eli vappuaattona tulee mummi paistamaan meille munkkeja, joita varmaan voidaan maistaa välipala-aikaan vapun kunniaksi. Ajattelin myös laittaa lapset tekemään itselleen vappuhattuja. 
Ja tässäpä oma 5v leipoo, olikohan se kardemumma-muffinsseja. Menneellä viikolla. 
Kiinnostuneita talonkatsojiakin kävi perjantaina. Katsotaan johtaako se johonkin... Isännän kanssa taas viikonloppuna juostiin viidessä talonäytössä tukka putkella. (no, isännällä ei ole tukkaa, mutta kuitenkin)  =D

2 kommenttia:

  1. Onko tehty talotarjouksia? Kuulin pikku linnuilta että uusi olisi kiikarissa sieltä naapuritalosta.... :)

    VastaaPoista
  2. Eipä ole meidän talosta tullut mitään tarjouksia kun ei näytä välittäjä edes näyttöjä pitävän. Näin ollen ei voida oikein tarjouksia tehdä meille sopivistakaan taloista. Niitä on muutamia kiikarissa siellä sun täällä. Katsotaan jääkö niistä joku meille sitten kun tästä päästäisiin eroon. =)

    VastaaPoista