Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 8. lokakuuta 2013

Kaikenlaista tapahtunutta

Alla viikonlopun viritys. 13 vuotiaan pojan alusta asti itse tekemä pizza.


Ja seuraavana aiemman lomaviikkoni uudistus. Eteisen retusointi. Ennen kuva jäi taasen ottamatta kun  niin innoissani kiskoin heti hoitolasten lähdettyä kaikki irti seinältä. Aiemminhan koko seinä oli samanvärinen keltainen ja ruskealla alueella oli kasa sekalaisia naulakoita ja penkkilaatikosto. En koko eteistä jaksanut alkaa maalata, joten pahimmat reiät ja sotkut, jotka olivat maalatulla alueella, tuli paklattua ja peitettyä ruskehtavalla maalilla. Kivikasa jäi entiselle paikalleen. Kävi ilmi, että jos kivitarrat olisi repinyt irti, olisi lähtenyt alla olevat maalikerroksetkin ja olisi paklattava aika paljon lisää.Ostin myös Ikeasta uuden naulakon, joten tila siistiytyi melkoisesti.
Pienellä ruskealla penkillä on 13 vuotiaan kiekkoilijan pelipaidat lähdössä palautukseen, koska päätti lopettaa pelaamisen kuin seinään. (tyttöystävälle aikaa tarvitsee ilmeisesti kun sellaisien kanssa alkoi pyöriä). Mutta siitä on tullut joukkueenjohtajalta puhelua kun pipoa, ettei tämän pojan kannata lopettaa, koska näkevät taidoiltaan ja luonteeltaan hänessä potentiaalia mahdollisesti pitkälle.Eilen poika sitten jo kolmen viikon kiekkotaukonsa jälkeen sanoi että pitää nyt ainakin vielä taukoa, mutta varmaankin  palaa joukkueeseen jossain kohtaa. Paidat kun sunnuntaina palautettiin, niin joukkueen huoltaja hymyili vain ja sanoi laittavansa ne hyllylle odottelemaan. Katsottiiin poikien peli samalla kun raahasin poikamme hallille sitä katsomaan, niin naamasta näki että olisi ehkä halunnut olla kuitenkin kentällä.(kyllähän nen tytötkin tykkää niistä kiekonpelaajista)  ;)


Eilen oli vain yksi hoidossa niin askarreltiin aamulla porkkanat Ipanailo-blogin ohjeiden perusteella. Kieli keskellä suuta. Oma 5v kävi tekemässä sen myöhemmin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti