Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 19. lokakuuta 2013

Syyslomaviikkoa

Jaahas, tässäpä on 16veen tuotoksia esillä. On ommellut vaatekaappia (joskus isona) tulevalleen chicuahualleen. (kirjoitusasu saattaa olla päin puuta) Siinä voi koiralla olla yhtä iso vaatekaappi kuin omistajallaan siihen mennessä kun tytär asuu omillaan ja hommaa sen koiran. Näitä on nimittäin jo kertynyt, nyt vasta älysin kuvata yhden tuotteen. Mallina toimii pikkusiskon pehmolelu. 



Ja sitä jääkiekkoa............ Lähdettiin torstai-iltana isännän ja 8 sekä 5 veen kanssa katsomaan Kalpa-Lukko peliä. Nuorimmat ovat ensimmäistä kertaa ihan oikeassa isojen pelissä. Normisti pienin tässä on seurannut vain isoveljen pelejä. 



Yritys on saada 8v tässä alla (sekä yllä) kiinnostumaan jääkiekosta. Ilmeestä päätellen se todellinen palo on vielä kaukana ellei peräti valovuosien päässä.




8v alkoi puolessa välissä toista erää olla kyllästynyt koko hommaan ja piti ostella namia sun muuta että jaksaa istuskella. 5v tyttö olisi jaksanut jopa pidempään kuin itse peli  päättyi. Lähdettiin 3 minuuttia ennen viimeisen erän loppua pois kun näytti heikolta peli. Tyttö olisi halunnut jäädä. On tainnut tyttö tottua seuraamaan isoveljensä pelejä niin pitkään, että hyvin jaksaa, mutta 8 vuotiasta poikaa ei ole saanut oikein jäähallille edes veljeä katsomaan. Vain jos on ollut joskus pakko ollut ottaa mukaan. (No, ei tule Teemu Selänteitä kaikista)  =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti