Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 6. elokuuta 2013

Sitä sun tätä

Sunnuntaina lähdettiin vähän kauemmaksi kotoa biitsille. Teinit vain lähinnä valitti kaikesta ja mököttivät. Sellaista asiaa ei ollutkaan mikä ei olisi ollut huonosti, ja kun aiheet loppui siitä päivästä  niin piti keksiä valittamista muista aiheista. 



Meidän pojan jääkiekko-harjoitusohjelmasta ilmenee, että pojilla on elokuussa vain n. 8 päivää vapaata kiekkoilusta. Voi käydä, ja käykin niin, ettei joka harkkaan jaksa lähteä. Varsinkin kun yläaste alkaa ja koulupäivät pitenee, eikä harkkojen takia ehdi kahtena harjoituspäivänä bussilla edes kotiin, kun olisi pitänyt jo lähteä kotoa ajelemaan jäitä kohti. Joutuu kaupungilla odottamaan ja syömään eväät siellä ja odottamaan isää hakemaan jäille sieltä suoraan. Hyvässä lykyssä, mikäli koulua on esim kolmeen sellaisena päivänä milloin harkat alkaa jo neljältä, niin jää vain puoli tuntia koulun jälkeen kun pitää olla hakemassa jäähallille. On syötävä ja tehtävä läksyt autossa. 


3-vuotias hoitopoika eilen selitti omien vanhempiensa töistä ja kysyi lopuksi minulta, että missä minä käyn töissä.  =D  Lienee yleinen kysymys lapsilta hoitotädeille. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti