Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 4. helmikuuta 2017

Onni on....... osa 1

Eräänä päivänä, iltana, yönä... tuska kasvoi liian suureksi ja aiheutti äkkipikaista ja hillitöntä googletusta. Googletuksesta ei kauaa mennyt kun näpyttelin jo verkkopankkiin tunnuksia. Nyt se on tilattu. Maksoi mitä maksoi. Ei jaksa enää. Pian saisin iltaisin ja öisin nukkua tai lukea vaikka lehteä ja vauvan päiväuniaikaan juoda vaikka kahvia....

Vääntäisinkö itkua???
 Eilen perjantaina luoja soi ja gigantin asennusmiehet kaarsivat pihaan ja kantoivat keittiöön härvelin ja laittoivat sen toimintakuntoon. 


Seuraa KUVA-ARVOITUS! 
Etsi yksi isohko virhe ekasta kuvasta. Mitä puuttuu!

Kuva 1


Kuva 2
(oikea vastaus: astianpesukone)

Kyllä elämä on ihanaa!!!!
Onni on siis ASTIANPESUKONE. Sitä ei osaa arvostaa, ennenkuin tiskaa kuuden hengen tiskit käsin 8 kuukautta. Lyhempikin aika voi riittää. Varsinkin mikäli isompi perhe. Yksineläjä saattaa tarvita pidemmän ajan. Oli juhlallista ja ihmeellistä laittaa likainen astia koneeseen, eikä tiskiallasta tukkimaan. 

3 kommenttia:

 1. Onnittelut rohkeasta näpyttelystä! Kyllä tiskikone elämään onnea tuo ja helpottaa kummasti arkea.

  VastaaPoista
 2. Hih hih, oot sie kyllä semmonen supermutsi - mä olin aivan valmista kauraa jo kahden lapsen kohdalla kun pistin tilaukseen astianpesukoneen ja kyllä se nyt on niin, että kun tuosta aika jättää, on uusi saatava. On oikeesti ihanaa vaan hurauttaa kone illalla päälle ja sen pesuajan voi itse tehdä jotain muuta kuin roikkua tiskiharjan varressa.

  Eli, onnea upouudesta ja elämää huikeasti helpottavasta astianpesukoneesta! Ihania pesuhetkiä <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan. Kyllä on edelleen ihmeellistä kun ei tarvitse koko ajan katsoa tiskivuorta..... =)

  VastaaPoista