Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 14. elokuuta 2014

Viikon sisällä tapahtunutta

Viikonlopun eväiden tekoa...
Maanantaina oli oikein lämmintä vielä ja hoidokeiden nukkuessa omat laitettiin leikkimään terassille, että toiset saavat nukahtaa rauhassa.
Tiistainapa alkoikin koulu.


Hoidokeiden uniaikaan myös pystyy valvomaan rannassa omien uimista. Eväiden kera. (sisällähän jos joku SATTUISI heräämään ennen aikojaan, pystyy isäntä huutamaan minut rannasta paikalle.)


Meidän lasten uiminen vain on tällaista. Kuivauintia. Vaatteet pitää heittää, mutta veteen ei välttämättä edes mennä.


Tämä tyttö pyysi minua ottamaan kuvan itsestään ja omasta leopardistaan.


Tänään löytyi eläinlääkäritarvikkeita ja asema, jotka 11 vuotias hylkäsi huoneestaan viime viikon siivouspuuskassaan. Täyttää ensi kuussa 12, joten ilmeisesti sai lasten tavaroista yhtäkkiä tarpeekseen.
Meidän 8v poika (yllä kuvassa) on ensi lauantaina 9v. Koulunkäynti alkoi heikosti, kun eilen iski iltapäivällä kauhea ihottuma joka puolelle ja haettiin hätiin Histeckiä lääkkeeksi jos olisi vaikka nokkosihottumaa. Homma helpotti illalla, mutta oli tänäaamuna vielä niin hirveän näköinen, ettei kouluun viitsinyt edes herättää.Onneksi huomenna on lääkäriaamu joka tapauksessa niin kysyn tuotakin jos vielä on pahannäköinen. Huomenna mennään lääkäriin alunperin sen vuoksi, että pojalle kokeillaan ADD keskittymishäiriölääkettä. Jos se auttaa, voidaan olettaa, että dysfasian lisäksi sitten on vielä tuokin riesa. 
Talolla on ollut esittelyitä ja ilmeisesti joitain kiinnostuneitakin, mutta saa nähdä tuleeko niistä jotain. Eilen oli yksi ja sunnuntaina toinen esittely, jonka jälkeen pitäisi vielä synttäreitä viettää. Siinä tulee siivous samalla kahteen asiaan yhdellä siivouksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti