Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jouluaatto

Aatto alkaa......vanhin on jumissa huoneessaan kissa kainalossa. Ikkunasta näyttää kuin olisi luntakin, muttei täällä mitään lunta juuri ole. Hetkeksi pakasti ja näyttää vaalealta. Sitten taas illalla tuli vettä.
Lahjat on saatu kuusen alle.Sitä kyllä odotettiin. 13v poikamme oli puoli kolmelta vahvasti sitä mieltä, että ei vielä mitään saunaa laiteta kun lahjat tulee sen jälkeen ja liian aikaisin sitten. No, hetken kavereiden kanssa kännykällä viestitteli ja sitten tuli vartin päästä hätä, että joko se sauna laitettiin, äkkiä se sauna. Kävi ilmi, että kaverit oli jo avanneet lahjansa. =D Tuli kiire. 


Aika odotellessa teiniä toisensa jälkeen saunasta ja lahjat odottaa edelleen kuusen alla. Jokavuotinen potretti ennen lahjojen avaamista. Kuusenvalot häikäisi niin että kuvan laatu kärsi melkoisesti.8v poika toivoi Angry Birds "pommi"tyynyä ja varojen säästämiseksi isosisko 16v tahtoi ommella sellaisen pikkuveljelleen. Siitä tuli parempi kuin kaupasta. Toiseksi ylimmässä kuvassa muuten näkyy isosiskon neuloma Angry Birds-hahmo kaapin päällä.


8v sai pari vuotta toivomansa starwars-asun vihdoin.


Ja äiti sai 13vuotiaalta pojaltaan itse tekemänsä kivipöllön. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti