Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 10. syyskuuta 2013

Kaikenlaisia asioita

Tämmöistä touhua sitä on päivästä toiseen. Välillä käydään toisen hoitajan pihalla ja tänään he tulevat meille. Meillä on tuo iso kivi alempana sellainen mukava leikkipaikka. Sinne pitää leikkimökistä raahata kaikki tavarat yleensä leikittäväksi. Mökissä ei voi leikkiä. Ainakaan lasten mielestä ilmeisesti.
Tässä pitää vielä näyttää mitä meillä tehdään karkkipäivän karkeilla ennen syömistä. Siis leikitään. 


Minun suippopaprikani kasvihuoneessa ovat sinänsä komeita, mutta punaista ei näy missään. Ovat olleet jo reilun kuukauden samanlaisia. Saa nähdä tuleeko sitä punaista ollenkaan ennenku syksy saapuu kylmänä.


Jääkiekko-valmentaja ilmoitti että tiistaisin alkavat iltaharkkojen lisäksi myös aamuharkat ennen koulua. Poika olisi ollut sinne jo menossa innolla, mutta isäntä ei suostunut lähtemään viemään kun illallakin pitää. Minä taas olisin ajanut vaikka mihin jos vaan pääsisi mutta aamusta tulee näitä lapsia enkä voi lähteä ajamaan  vajaata 80km aamutuimaan. Harmitti kovasti. Toivottavasti ensi tiistaina pääsisi. 

Pian ovat minun 40v synttärini, joten olin jo kauan sitten päättänyt mitä haluan lahjaksi. Koska tässä tämä jääkiekon sm-liiga alkaa, niin halusin lipun peliin. Mennään nyt sitten vähän etuajassa ensi lauantaina isännän kanssa katsomaan sitä riemua. Otan kyllä meidän pelaavan pojan ja pari sen joukkuekaveria mukaan, koska pääsevät pelaajakorteillaan ilmaiseksi seisomapaikoille. Siinä onkin sitten ihan sopiva ja mukava syntymäpäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti