Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Torstaista lauantaihin yhteenveto

Torstain pelikokeilu. Ei vaan ihan vielä pienemmille auennut tämä homma. Renkaita olisi ollut kiva ottaa ja kantaa ihan muualle. Perjantai-aamuna lähdettiin pienimmän kanssa yhdelle koululle kevätlaulajaisiin jotka ovat kevätjuhlan korvike. Hirveästi ei ollut vanhempia koska ajankohta on arkipäivän aamu. Meillä kun on lapsia kolmessa eri koulussa, niin 7 vuotiaan kevätjuhla olisi ollut keskiviikkona klo 12.00. Eihän sinne pääse. No, isäntä meni kuitenkin. 


Sitten on vähän hämäriä kuvia kun kaukaa piti ottaa 13v pääsi ala-asteelta, niin siksi lähdettiin perjantaina paikalle, koska rehtori ilmoitti, että poika saa stipendin ja ilmoitetaan jos vanhemmat haluavat tulla katsomaan. Poika sai stipendin yhteistyökykyisyydestä, hyvästä koulumenestyksestä ja aktiivisuudesta oppilaskunnan toiminnassa. 15e. Sitte voitti vielä koulun logo-piirrustuskilvan ja sai siitä 30euron lahjakortin. Alakuvassa ovat saaneet ruusut ja kortit kummioppilailtaan, jotka hyvästelivät kutoset. Poika on keskellä harmaapaitainen. 
Ja perjantai-iltana kiikutin vanhimman kaverinsa kanssa  ysien iltajuhlaan kaupunkiin. Tässä oma on oikealla ja kaveri vasemmalla. Ja lauantaina kun koulut päättyivät käytiin mummolareissulla. Sinne on vähän matkaa, mutta käytiinpähän kuitenkin. 13 vuotiasta poikaa houkutti enemmän kaverin kanssa kaupungissa roikkuminen niin jäi kotikonnuille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti